Secțiile de Urologie și Pediatrie, câștigătoare la concursul brazilor organizat de Spitalul Județean de Urgență Zalău

Traversăm o perioadă în care mulți încearcă să uite de problemele cotidiene, de agitație, de vremurile tulburi. Spitalul Județean de Urgență din Zalău a organizat în ultimele zile o altfel de competiție, una a pomilor de Crăciun. S-au înscris angajații mai multor compartimente medicale. Brazii câștigători au fost stabiliți în funcție de aprecierile primite pe pagina de facebook a unității medicale.

Fiecare echipă înscrisă în competiție și-a gândit propriul pom de Crăciun, brazii fiind însoțiți și de mesaje din partea personalului medical. Aprecierile publicului n-au lipsit, iar câștigător la categoria „Cel mai popular brad” este Secția de Urologie, iar la categoria „Cel mai tematic brad”, cele mai multe aprecieri au ajuns la Secția de Pediatrie.

Un an dificil, dar cu multe speranțe

„Ne aflăm la finalul unui an foarte dificil pentru pacienți și pentru personalul medical. Împodobirea brazilor de Crăciun a fost un prilej de a uita pentru o clipă de momentele grele de peste an și de a aduce un strop de bucurie pacienților Spitalului Județean de Urgență Zalău, dar și celor care îi îngrijesc. Întregul personal medical a participat cu mult suflet la realizarea brazilor de Crăciun și rezultatele au fost minunate. Felicităm toate secțiile pentru implicare și mulțumim personalului  care a dovedit încă o data că reprezintă o echipă”, este mesajul oficialilor unității medicale postat pe pagina de facebook a spitalului.

Leave a Comment