Se vede “luminița” de la intrarea pe tronsonul doi al centurii ocolitoare a Zalăului (Foto Exclusiv)

Pentru a debloca proiectul privind continuarea lucrărilor la șoseaua de centură a Zalăului, primarul municipiului, Ionel Ciunt, s-a întâlnit marți, la sediul instituției, cu șeful Direcţiei Domenii şi Infrastructuri din cadrul Ministerului Apărării Naționale, generalul de brigadă Gheorghe Soare, reprezentanți ai Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj și proiectanți din cadrul companiei Search Corporation.

Potrivit unui comunicat remis de municipalitate, în cadrul discuției care a avut loc marți, reprezentanților MApN le-a fost prezentat traseul identificat și stabilit în cadrul întâlnirii, din 11 mai 2018 (dintre reprezentanții Primăriei cu directorul general al Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj, Radu Băruță – n.r.) ca fiind optim pentru continuarea centurii ocolitoare a municipiului, variantă agreată de reprezentanții MApN (vezi foto).

Lungimea tronsonului este de aproximativ 5 km, iar traseul celui de-al doilea tronson al șoselei de centură se află, în bună parte, pe domeniul public. De asemenea, s-a mai luat decizia ca, în perioada următoare, reprezentanții MApN urmează să depună dosarul cu soluții tehnice din zona aferentă Poligonului, timp în care proiectantul înaintează demersurile în vederea finalizării studiului de fezabilitate.

“În urma ședinței de astăzi, suntem cu un pas mai aproape de realizarea unei investiții importante, necesare și urgente pentru cetățenii municipiului Zalău. În cursul săptămânii viitoare, MApN va da un acord de principiu proiectantului pentru execuția documentației, iar până în 15 iunie 2018 se va stabili soluția finală. Agrearea unui traseu de către cei implicați ne oferă certitudinea că suntem pe drumul cel bun”, a făcut cunoscut primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

 

8 Thoughts to “Se vede “luminița” de la intrarea pe tronsonul doi al centurii ocolitoare a Zalăului (Foto Exclusiv)”

 1. De Ce ?

  De ce trebuie sa serpuiasca peste toate acele terenuri arabile ?
  De ce trebuie sa mai taiem si padure, in loc sa mearga pe la liziera padurii ?
  Daca s-ar fi mers PUTIN mai drept, probabil ca economise-am niste milioane de euro !
  Desigur intrebarile sunt retorice pt ca alesii nostrii „STIU DE CE ” si ce sa vezi si „POT” sa faca lucruri !

 2. liderul

  cand ma uit la ciunt in acesta postura din poza imi aduc aminte ca a mai fost unul care gesticula la fel dar o murit impuscat

 3. suntem cu un pas mai aproape de realizarea unei investiții importante

  de 10 ani, aceasi poveste

 4. studii geotehnice

  sunt curios daca au fost facute teste de adancime, de alunecare de teren, sa nu ne trezim ca dupa 2-3 ani o ia la vele toata centura

 5. Anonim

  E șerpuita ca să nu bage bani în cursul speculanților imobiliari. Bravo Ionel Ciunt ca ai ciuntit exproprierile către cei care au terenuri în zona. Da oare unde e avizul rezolvat de Cioloș în campania electorala? La mămica sa?

 6. Adevarul adevarat este ca suntem condusi de niste incompetenti neputinciosi!

  Au decopertat tronsonul de la gara de ce? Ca sa avem gropi mai mari decat erau cele de dinainte? S-au format niste cratere cum urci spre giratoriu dinspre oras de iti rupi masina. Lua-v-ar draq cu nepriceperea si nepasarea voastra cu tot! De ce vreti sa conduceti Primaria daca habar n-aveti ce trebuie facut pentru orasul asta?! Numai ca sa puteti fura?!

 7. Clujeanul

  Cine-i ala cu ochelari? Ceva mare intelectual de Salaj?

 8. Anonim

  Luminita lui peste.Era lanternaea ca n-avem lumina pe aleea de la bloc

Leave a Comment