Se montează primele platforme hidraulice subterane pentru colectarea gunoiului menajer

Două platforme hidraulice vor fi montate, în aceste zile, în cartierul Porolissum şi în zona Galerii, valoarea investiţiei fiind estimată la 100.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Zalău, investiţia este realizată de cptre operatorul serviciului de salubrizare SC AVE Sălaj Ecoserv SRL, din fondul de dezvoltare pentru anul 2016.

Demersul de modernizare a punctelor de colectare a gunoiului menajer folosind platforme hidraulice subterane are ca principal avantaj eliminarea vandalizării şi furtului, dar şi considerente de ordin estetic şi de eliminare a disconfortului pentru locuitorii din imediata vecinătate.

Soluția tehnică de realizare a platformelor subterane de colectare deșeuri constă într-o cuvă subterană din beton, impermeabilă, și o structură metalică elevatoare, prevăzută cu sistem hidraulic, în care se amplasează patru containere de colectare deșeuri. Suprateran va fi o platformă metalică, prevăzută cu patru coșuri de inserție deșeuri, cu sistem de rabatare a capacului.

One Thought to “Se montează primele platforme hidraulice subterane pentru colectarea gunoiului menajer”

  1. Anonim

    speram sa se faca peste tot…

Leave a Comment