Se închid barurile, cafenelele și restaurantele. Toate activitățile cultural-religioase sunt suspendate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat într-o conferință de presă extraordinară, marți seara, că restaurantele, barurile, cafenelele și unități cu specificul acestora, inclusiv restaurantele din hoteluri, își suspendă activitatea. Aceste unități nu mai au voie să primească clienți nici în spațiile închise, nici pe terase. Mai sunt permise doar activitățile care nu presupun rămânerea clienților în aceste spații și cele tip catering, livrare la domiciliu, drive-in și room-service. Se suspendă, totodată, orice manifestare cultural-artistică, cele religioase, spectacole, piese de teatru etc. Nu mai sunt permise evenimentele în aer liber în care să fie prezente mai mult de 100 de persoane. Totodată, ministrul Internelor a mai anunțat că se suspendă toate zborurile spre Spania și din Spania către România, pentru 14 zile. Măsura intră în vigoare din 18 martie, ora 18. A fost prelungită măsura suspendării zborurilor spre și din Italia pentru 14 zile din 23 martie. Măsurile nu se aplică zborurilor de stat, umanitare sau de urgență.

7 Thoughts to “Se închid barurile, cafenelele și restaurantele. Toate activitățile cultural-religioase sunt suspendate”

 1. Anonim

  E bine sa ne ferim dar, totusi, nu era mai bine sa inchidem granitele ? Decat sa ne sapam transee in care sa ne ascundem, nu era mai bine sa inchidem granitele, sa nu mai vina infectii din diaspora ?

  1. Anonim

   @05:06
   Dar știi că ai dreptate? Să se închidă granițele ca să nu poată ieși în lume vreo lighioană ca tine!

 2. Anonim

  Si granitele trebuie urgent inchose. Ce naiba pazeste mumia,.Dumnezo stie! Cat despre restaura te si baruri, o decizie asteptata si foarte necesara. Probabil pana la vara nici nu le vor mai deschide….La noi e nimic, inca, sa vedeti ce urmeaza. SUA a previzionat varful peste 40-50 de zile deci ne va apuca toamna in situatia asta.

 3. Corona liberala !

  Pe vremuri era ciuma lui Caragea azi Corona liberala. Liberalii stau ascunsi in vile lac, nu vi se pare ciudat ca numai liberalii sunt atacati de boala ? De fapt, se dau bolnavi ca sa stea ascunsi, sica a zis clar ca nu are nimic dar, totusi, sta la vila lac 3!

 4. Anonim

  Daca ar fi parintii sau copii vostri dincolo si ar vrea sa vina acasa tot asa ati sustine sa se inchida granitele?m-as mira.

 5. Anonim

  Exact urma sa scriu ce a scris cel.de deasupra mea…fara sa ajung sa cotesc comenturiile…sa stii ca ai copii nepoti parinti bunici pe dincolo …nu cred ca ti-ai dorii sa nu ii mai vezi…gripa nu a fost creata de diaspora…poate doar transmisă,altii nu raman in casa dar vreiti sa ramana altii in alta tara?serios….

 6. INCERC SA AJUT

  ANUNTATI AUTORITATILE DACA AVETI VECINI sau stiti situatii CA PARASESC IZOLAREA LA DOMICILIU!!!\r\nsa fim responsabili si uniti\r\nIMPREUNA VOM REUSI\r\n0260661285 POLITIA\r\n0260669722 JANDARMERIA\r\n0260662550 DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA

Leave a Comment