Scandal la Jibou

Un echipaj de jandarmerie a fost solicitat, prin apel 112, să intervină în urma unei agresiuni. La fața locului, un bărbat de 38 de ani, domiciliat în orașul Jibou, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, a lovit un tânăr de 17 ani, acesta având domiciliul tot în orașul Jibou. Incidentul a avut loc joi, 4 august, în jurul orei 18, pe strada Lăutarilor din orașul Jibou.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”, acte ce vor fi înaintate organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor. Tânărul agresat a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

M. S.

One Thought to “Scandal la Jibou”

  1. […] Un echipaj de jandarmerie a fost solicitat, prin apel 112, să intervină în urma unei agresiuni. La fața locului, un bărbat de 38 de ani, domiciliat în orașul Jibou, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, a lovit un tânăr de 17 ani, acesta având domiciliul tot în orașul Jibou. Incidentul a avut loc joi, 4 august, în jurul orei 18, pe strada Lăutarilor din orașul Jibou. În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”, acte ce vor fi… Citeste mai mult […]

Leave a Comment