Scandal în Jibou: Mamă şi fiică, agresate într-un local

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Jibou a fost sesizat luni, 19 octombrie, în jurul orei 12,30, de către o femeie care a reclamat faptul că atât ea cât şi fiica ei au fost agresate fizic de către un bărbat. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, în urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe R.M. de 47 de ani, din Jibou, care, aflându-se în incinta unui local din localitate, după un conflict verbal cu cele două femei, le-a lovit pe acestea cu pumnul şi picioarele în zona feţei şi a corpului. În urma agresiunii, fiica reclamantei acuza dureri la cap, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Câteva ore mai târziu, jandarmii au fost nevoiţi din nou să intervină, de această dată pentru aplanarea unui scandal iscat între doi bărbaţi în zona centrală a oraşului. Jandarmii au stabilit faptul că D.I. de 24 de ani, din Jibou, pe fondul unui conflict generat de unele neînţelegeri mai vechi i-a aplicat celeilate persoane o lovitură cu pumnul în zona feţei.
În ambele cazuri, pe numele făptuitorilor, jandarmii au întocmit actele de sesizare a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 193 alin. (1) Cod Penal. Dosarul cu actele de sesizare a infracţiunilor urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea continuării cercetărilor.

One Thought to “Scandal în Jibou: Mamă şi fiică, agresate într-un local”

  1. Pitiu

    La putorile astea tiganesti nu le mai ajunge Caramidaru ca sa-si regleze intre ei conturile si abundenta paduchilor ci mai nou fac circ la ordinea zilei in centrul orasului,toate acestea sub privirile nepasatoare a unor intregi legiuni de pulitisti locali,statali,jendari,papagali etc,etc care au aparut in aceasta „morocratie” ca ciupercile dupa ploaie si mananca banii contribuabilului deampolea!…

Leave a Comment