Sase salajeni pusi dupa gratii

Sase salajeni pusi dupa gratiiSase persoane din judetul Salaj, care se sustrageau pedepsei cu inchisoarea, au fost prinse de oamenii legii, in urma unei actiuni specifice desfasurate in cursul zilei de ieri pe raza judetului. Acestia au fost depusi in Arestul Politiei Salaj, de unde urmeaza a fi transferati la Penitenciarul Oradea, in vederea executarii pedepselor.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, actiunea s-a desfasurat pe linia depistarii persoanelor care se sutrageau pedepselor cu inchisoarea.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratorii Serviciului de Interventie Rapida si ai Postului de Politie Creaca, au organizat o actiune, joi dimineata, in localitatea Lupoaia, pentru prinderea lui R.T., de 24 de ani, din Balan, L.B., de 19 ani, si L.I., de 43 de ani, ambii din Lupoaia. Acestia erau condamnati de catre Judecatoria Marghita la 3 ani de inchisoare pentru furt calificat, a declarat Cristea.

In aceeasi dimineata, politistii Postului de Politie Romanasi, impreuna cu politistii Biroului de Ordine Publica din mediul rural, au desfasurat actiuni specifice in vederea prinderii a doua persoane din localitatea Pausa. Au fost retinuti F.T., de 21 de ani, din Pausa, care poseda mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 6 ani si 6 luni pentru furt calificat, si F.O. in varsta de 19 ani, tot din Pausa, la fel posedand mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 5 ani si sase luni, ambele emise de catre Judecatoria Zalau, a precizat purtatorul de cuvant.

Si politistii din Salatig au desfasurat ieri activitati pentru prinderea lui M.S., din localitatea Deja, care poseda mandat emis de Judecatoria Zalau de executare a pedepsei la un an de inchisoare, pentru savarsirea de infractiuni potrivit OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Alte articole

Leave a Comment