Sălajul, vizitat de ambasadorul Republicii Coreea în România

Conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj a primit, joi, vizita unei delegaţii condusă de E.S. RIM Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea în România. Ambasadorul s-a mai întâlnit cu oficialii Consiliului Județean Sălaj, dar și cu oamenii de afaceri din județ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La întâlnirea de la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj au mai fost prezenţi deputaţii Florian-Claudiu Neaga şi Seres Denes şi primarul Zalăului, Ionel Ciunt, respectiv Hoyoung SONG şi Ioana Mădărici. Delegaţia efectuază, joi şi vineri, o vizită în judeţul Sălaj, la invitaţia deputatului Florian-Claudiu Neaga, membru al Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Coreea.Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a făcut, în acest context, o scurtă prezentare a judeţului Sălaj, din punct de vedere administrativ, economic şi turistic. La rândul său, E.S. RIM Kap-soo a subliniat faptul că misiunea sa ca ambasador este să dezvolte şi să consolideze cooperarea comercială între cele două ţări, precizând totodată faptul că judeţul Sălaj are, în opinia sa, potenţial şi oportunităţi ce îşi doreşte să fie valorificare din punct de vedere economic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vizita de la Instituţia Prefectului Sălaj a fost urmată de o vizită la sediul Consiliului Judeţean iar, mai apoi, o întâlnire cu oamenii de afaceri din Sălaj. În cadrul acestei întâlniri, E.S. RIM Kap-soo a precizat faptul că în luna februarie a anului viitor o delegaţie formată din reprezentanţi a 20 de firme importante din Republica Coreea, printre care Samsung şi LG, va efectua o vizită de afaceri în România, se arată într-un mesaj al Instituției Prefectului Sălaj.

2 Thoughts to “Sălajul, vizitat de ambasadorul Republicii Coreea în România”

  1. […] Conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj a primit, joi, vizita unei delegaţii condusă de E.S. RIM Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea în România. Ambasadorul s-a mai întâlnit cu oficialii Consiliului Județean Sălaj, dar și cu oamenii de afaceri din județ. La întâlnirea de la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj au mai fost prezenţi deputaţii Florian-Claudiu Neaga şi Seres Denes şi primarul Zalăului, Ionel Ciunt, respectiv Hoyoung SONG şi Ioana Mădărici. Delegaţia efectuază, joi şi vineri, o vizită în judeţul Sălaj, la invitaţia deputatului Florian-Claudiu Neaga, membru al Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Coreea.Prefectul…  » Mai multe detalii […]

  2. […] Conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj a primit, joi, vizita unei delegaţii condusă de E.S. RIM Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea în România. Ambasadorul s-a mai întâlnit cu oficialii Consiliului Județean Sălaj, dar și cu oamenii de afaceri din județ. La întâlnirea de la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj au mai fost prezenţi deputaţii Florian-Claudiu Neaga şi Seres Denes şi primarul Zalăului, Ionel Ciunt, respectiv Hoyoung SONG şi Ioana Mădărici. Delegaţia efectuază, joi şi vineri, o vizită în judeţul Sălaj, la invitaţia deputatului Florian-Claudiu Neaga, membru al Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Coreea.Prefectul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment