Sălajul are două reprezentante la Miss Transilvania

 

Preselecţiile pentru Miss Transilvania s-au încheiat zilele trecute. Printre finalistele din acest an se numără şi două zălăuance, respectiv Denisa Holhoş de 17 ani, elevă a Colegiului Naţional „Silvania” şi Larisa Ciorcă de 22 de ani, studentă a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.
Concursul de frumuseţe, cel mai prestigios din Transilvania, va avea loc la Bistriţa, în data de 23 august. Tinerele nu au experienţă în modeling, însă acum au ocazia perfectă pentru a se lansa în acest domeniu, susţin organizatorii. Potrivit acestora, douăzeci de finaliste, din tot Ardealul, îşi vor disputa celebrul titlu, apreciat şi recunoscut oriunde pe glob datorită promovării hollywoodiene de care a beneficiat provincia istorică Transilvania.
Concurentele vor defila, în faţa unui public extrem de numeros, pe muzica live a lui Bogdan Vladău şi a bandului său. Atmosfera va fi întreţinută de Nonis G, iar Vlad Morar, câştigătorul Mister Transilvania 2015, va susţine un mini-concert. Vlad e un tânăr extrem de talentat, student la Conservatorul din Cluj. De ţinutele concurentelor se va ocupa Ramona Felba, designer ale cărei rochii au fost purtate la Oscar.
De asemenea, în cele 90 minute alocate concursului, organizatorii au pregătit numeroase surprize atât pentru concurente cât şi pentru public.
„Titlul Miss Transilvania este o carte de vizită puternică şi reprezintă garanţia indiscutabilă a frumuseţii celor care îl deţin”, a mai menţionat sursa citată.

Alte articole

7 Thoughts to “Sălajul are două reprezentante la Miss Transilvania”

 1. zoom

  Larisa e mai draguta desi e o manelista si vagaboanda.

 2. zoom

  Sa va fie rusine voua celor care administrati site-ul ca blocati IP-urile celor care comenteaza ceea ce nu va convine. E un ABUZ! Fiti atenti, cititi legile in vigoare!

  1. Anda

   te mai intrebi de ce iti blocheaza IP ul in conditiile in care jignesti in felul asta oameni, mai ales fete pe care nu le cunosti? Mi-ar fi rusine sa mai vorbesc de legi. Frumoasa atitudine, de mahalagioaica, nu de barbat. Sper sa te blocheze de tot, nu vreau sa vad opinii si jigniri de genul asta cand deschid ziarul.

 3. Anonim

  Din Simleu nu au fost concurente numai din Zalau ?? Sa vedem ce o sa faca

 4. Pt zoom

  Mai, neam de straita, legile pe care le fluturi si pe care, sunt convins, ca de fapt, nu le cunosti, fac vorbire, printre altele, de Insulta si Calomnie, infractiuni pentru care nu cred ca iti cade bine sa fi anchetat….Asa ca mai incet cu pianul pe scari…

 5. zoom

  Unde e calomnia sau jignirea? Manelist=care asculta manele. Vagabond=nestatornic, inconstant.

 6. ...

  In loc sa ne bucuram ca avem 2 fete atat de frumoase care sa ne reprezinte judetul, le jignim si le facem cu ou si cu otet… Sa iti fie rusine! Mult succes fetelor!

Leave a Comment