Sălăjeanul Andrei Lingurar a fost arestat la Huedin

Andrei Lingurar a fost prins de polițiști, în data de 2 iulie, în timp ce conducea prin Huedin fără permis de conducere. Tânărul în vârstă de 31 de ani, provenind din localitatea Fildu de Jos, era și drogat la volan, potrivit testului de droguri efectuat la fața locului. El a fost dus imediat la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice care să ateste starea în care acesta se afla. Potrivit cercetării poliției acesta este recidivist. În trecut el a mai comis fapte penale la regimul rutier, motiv pentru care a și rămas fără permisul de conducere. Se pare că acesta a fost și motivul pentru care Andrei Lingurar, în momentul în care a fost oprit în trafic de către polițiști, a refuzat să prezinte actele.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, „În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă, cercetările în cauză fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiuilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În urma audierii efectuate de procurorii clujeni, Andrei Lingurar a fost propus pentru arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin a admis cererea parchetului și l-a trimis, în primă fază, pe tânăr la închisoare pentru 30 de zile (începând cu data de 3 iulie și inclusiv până în data de 1 august). Potrivit comunicatului emis de Judecătorie, mandatul de arestare preventivă emis pe numele tânărului în cauză poate fi contestat în termen de la 48 de ore de la pronunțare.

sursa foto: Ziarul Clujean

 

2 Thoughts to “Sălăjeanul Andrei Lingurar a fost arestat la Huedin”

  1. […] Andrei Lingurar a fost prins de polițiști, în data de 2 iulie, în timp ce conducea prin Huedin fără permis de conducere. Tânărul în vârstă de 31 de ani, provenind din localitatea Fildu de Jos, era și drogat la volan, potrivit testului de droguri efectuat la fața locului. El a fost dus imediat la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice care să ateste starea în care acesta se afla. Potrivit cercetării poliției acesta este recidivist. În trecut el a mai comis fapte penale la regimul rutier, motiv pentru… Citeste mai mult […]

  2. […] Andrei Lingurar a fost prins de polițiști, în data de 2 iulie, în timp ce conducea prin Huedin fără permis de conducere. Tânărul în vârstă de 31 de ani, provenind din localitatea Fildu de Jos, era și drogat la volan, potrivit testului de droguri efectuat la fața locului. El a fost dus imediat la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice care să ateste starea în care acesta se afla. Potrivit cercetării poliției acesta este recidivist. În trecut el a mai comis fapte penale la regimul rutier,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment