Sălăjeanca Roxana Diana Dîrjan a obținut premiul al II-lea la Festivalul Național de Folclor „Maria Văduva”

Prima ediție a Festivalului Concurs Național de Folclor „Maria Văduva” s-a desfășurat, în perioada 15 -16 septembrie, la Ploiești. A fost organizat de către Fundația pentru cultură și artă MTM, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova.
La acest eveniment s-au înscris 26 de concurenți, provenind din toate zonele țării. După etapa preselecției, doar 19 dintre ei au apărut în fața publicului, în cadrul spectacolelor găzduite de Sala „Europa” din cadrul Palatului Administrativ din Ploiești. Festivalul a fost prezentat de binecunoscuta interpretă Ana Maria Pătrășcioiu.
Roxana Diana Dîrjan a adus în Sălaj premiul al II-lea, convingând juriul cu glasul său minunat, carisma și prezența scenică. Ca să ajungă la această performanță, tânăra artistă a muncit mult, fiind sprijinită de profesoara Cornelia Neaga. Cu acest premiu obținut, artista este mai determinată ca niciodată să muncească și mai mult pentru a ajunge să cânte pe scene tot mai importante din țară.

3 Thoughts to “Sălăjeanca Roxana Diana Dîrjan a obținut premiul al II-lea la Festivalul Național de Folclor „Maria Văduva””

  1. […] Prima ediție a Festivalului Concurs Național de Folclor „Maria Văduva” s-a desfășurat, în perioada 15 -16 septembrie, la Ploiești. A fost organizat de către Fundația pentru cultură și artă MTM, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova. La acest eveniment s-au înscris 26 de concurenți, provenind din toate zonele țării. După etapa preselecției, doar 19 dintre ei au apărut în fața publicului, în cadrul spectacolelor găzduite de Sala „Europa” din cadrul Palatului Administrativ din Ploiești. Festivalul a fost prezentat de binecunoscuta interpretă Ana Maria Pătrășcioiu. Roxana Diana Dîrjan a adus în Sălaj… Citeste mai mult […]

  2. Dorin

    Felicitari, Roxana!

Leave a Comment