Sălăjeanca Denisa Minodora Rolnic a lansat la Zalău, în data de 3 octombrie, albumul “BINE-MI ŞEDE SĂLĂJANCĂ”

Ropote de aplauze au răsunat în Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău cu ocazia spectacolului extraordinar de folclor în cadrul căruia a avut loc lansarea albumului de debut al artistei Denisa Minodora Rolnic, intitulat “BINE-MI ŞEDE SĂLĂJANCĂ”. Tânăra interpretă a adus în dar publicului sălăjean iubitor de frumos un compact disc şi o reprezentaţie artistică de excepţie, care încununează munca şi premiile obţinute de aceasta pe parcursul celor 11 ani de carieră arstistică.
Evenimentul a fost prezentat de un om al culturii transilvănene, în persoana lui Grigore Sâmboan, iar printre invitaţi s-au numărat atât interpreţi de seamă ai muzicii româneşti, cum sunt: Ionuţ Fulea, Ileana Domuţa Mastan, Cornelia Neaga, Sergiu Chirilă, cât şi colegi de cântec şi prieteni ai protagonistei: Bogdan Toma, Oana Bozga, Diana Cârlig, Ionuţ Bledea, Ina Todoran, Paul Ananie, Georgiana Marina, Maria Mihali, Raluca Radu, Vlad Sărmaş, Cătălina Rotaru, Radu Goţa, Roxana Rozovlean şi Bogdan Hurban. Pe scenă au mai urcat Ansamblul Artistic Profesionist „Porolissum” al Casei Muncipale de Cultură din Zalău, conducerea artistică aparţinând coregrafilor Gabriela şi Marin Hossu, dirijor Ionuţ Dârjan şi Ansamblul „Barcăul” din Șimleu Silvaniei, sub conducerea profesorilor Cornelia și Gavril Neaga.
Spectatorii s-au bucurat de un regal folcloric care a durat mai bine de 3 ore, timp în care pe scenă au fost prezentate cântece, dansuri şi suite instrumentale. La intrarea în sală invitaţii au putut admira expoziţia de costume populare şi fotografie “Oamenii satelor” prezentată de tânăra Patricia Marina Tomas, din Marin jud. Sălaj. Totodată, publicul sălăjean a avut onoarea să vadă pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru prima dată la Zalău, Orchestra “Jidvei” România condusă de dirijorul Selian Stoica, o orchestră cu un nume sonor care semnează şi albumul “BINE-MI ŞEDE SĂLĂJANCĂ”.
Pe lângă cei menţionaţi anterior, au mai contribuit la reuşita acestui eveniment partenerii: Simona PARTY – Atelier de creaţie florală, FLOEMRA SRL, Casa de Cultură a Sindicatelor – Zalău condusă de dl. director Dinu Iancu-Sălăjanu.
Punerea în scenă a spectacolului a fost posibilă datorită sponsorilor: SANDANA, COMFRIG, FAN COURIER, AVRIL, GROUP METAL TRADING, CENTO GROUP, CONTI, ATHOS, GENIUS CONCEPT, IAZUL V&V SRL, FORTECH şi ELECTRO GRUP.
Promovarea acestui eveniment este facilitată de partenerii media: Graiul Sălajului, Magazin Sălăjean, Sălăjeanul TV, Ideal Media Studio, Radio Renaşterea, Hora TV & Etno TV – posturi de televiziune pe care veţi putea viziona în curând şi înregistrarea spectacolului din 3 octombrie.
SPONSORUL PRINCIPAL al evenimentului a fost TENARIS SILCOTUB.
Proiect finanţat nerambursabil din bugetul local 2019 al Municipiului Zalău.
Eveniment realizat cu sprijinul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj.
(P)

5 Thoughts to “Sălăjeanca Denisa Minodora Rolnic a lansat la Zalău, în data de 3 octombrie, albumul “BINE-MI ŞEDE SĂLĂJANCĂ””

 1. Anonim

  psd ciuma rosie a platit acest spectavol din bani publici

 2. Anonim

  Înapoiați, cu floclor și manele rupem Europa mileniului III!

 3. Anonim

  FELICITARI,FELICITARI ,FELICITARI ! A FOST UN SPECTACOL FOARTE FRUMOS,DE O TINUTA DE EXCEPTIE,CALITATE ,FRUMUSETE SI RAFINAMENT !TINERI INTERPRETI CU UN GLAS DIVIN SI TINUTA SCENICA SI INTERPRETARE IMPECABILA.NE MANDRIM CU EI, II IUBIM,II APRECIEM SI II STIMAM.JOS PALARIA !ITI MULTUMIM FATA FRUMOASA SI TALENTATA. AI RIDICAT SALAJUL LA COTE INALTE! TE FELICIT SI ASTEPTAM SI ALTE SPECTACOLE DE FOLCLOR CARE SA SE RIDICE LA NIVELUL LA CARE AI REUSIT TU SA-L PREZINTI IN FATA SPECTATORILOR !

 4. Anonim

  Felicitări, Denisa Minodora Rolnic !
  O bucurie sa avem in Salaj un astfel de spectacol!
  Domnul sa îți călăuzească pașii. Mult succes pe drumul cântecului !

 5. Jeni

  FeicitariDenisa!Un spectacol exceptional!

Leave a Comment