Sălăjean trimis în judecată pentru viol şi tentativă de viol

Un bărbat de 42 de ani din comuna Buciumi a fost trimis în judecată pentru viol şi tentativă de viol, infracţiuni săvârşite asupra a două vârstnice.

Faptele s-au petrecut în lunile septembrie şi octombrie şi au ieşit la iveală în 26 octombrie, după ce una dintre victime, o femeie de 79 de ani, i-a sesizat pe oamenii legii despre faptul că în noaptea precedentă, un bărbat necunoscut a pătruns în locuinţă şi, prin constrângere fizică, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Sînmihaiu Almaşului, l-au prins pe bărbatul bănuit de comiterea faptei.

Pe parcursul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că în noaptea de 4 spre 5 septembrie, inculpatul a pătruns în locuinţa altei vecine, o femeie de 80 de ani, şi a încercat să întreţină cu aceasta relaţii sexuale împotriva voinţei ei. Fapta nu s-a consumat, întrucât vârstnica a reuşit să se apere.
Bărbatul a fost arestat preventiv sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, tentativă la infracţiunea de viol şi violare de domiciliu. Dosarul său se află pe masa magistraţilor Judecătoriei Jibou.

Alte articole

Leave a Comment