Sălăjean implicat într-un accident îngrozitor: doi oameni au murit striviți, iar al treilea este în stare gravă

Un accident deosebit de grav a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în dimineața zilei de duminică, la ora 2, pe DN1 în zona localității Bănești, județul Prahova. Conform primelor cercetări ale polițiștilor prahoveni, accidentul a fost provocat de un șofer sălăjean, ce se afla la volanul unei autoutilitare. Două persoane și-au pierdut viața, iar alta a fost grav rănită.

Accidentul s-a petrecut în zona Bisericii Călătorului din localitatea Bănești, județul Prahova, pe sensul de mers către Ploieşti, în coliziune fiind implicate trei autoturisme.

Șoferul din Sălaj, în timp ce se deplasa cu autoutilitara, nu a observat cele două autoturisme care staționau și a intrat în plin în primul autoturism, acesta lovind puternic autoturismul din fața lui. Două din cele trei victime au fost, practice, strivite între cele două autoturisme iar cea de-a treia, un tânăr de 21 de ani, din Florești, a fost proiectată pe camp, aflându-se în prezent în stare foarte gravă. Tânărul de la volan a suferit leziuni minore.  Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, cei trei au oprit autoturismele pe marginea drumului, întrucât unul dintre autoturisme făcuse pană. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, anchetatorii urmând să stabilească cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs această tragedie, precum și cine se face vinovat.

Leave a Comment