Sălăjean dat în urmărire generală, prins de poliţiştii bihoreni

 

Un sălăjean, în vârstă de 24 ani, Kent L., a fost depistat şi reţinut, miercuri, 8 iulie, de către poliţiştii bihoreni, în timp ce intenţiona să iasă din ţară ilegal, folosindu-se de documentul altei persoane. Tânărul era dat în urmărire generală întrucât are de executat o pedeapsă de patru de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea în jurul orei 20, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Mercedes, un tânăr care s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autorităţile române.
În urma controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia documentului prezentat, motiv pentru care au demarat cercetările. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză este Kent L., în vârstă de 24 de ani, din judeţul Sălaj, care figura în bazele de date ca urmărit general, fiind căutat pentru arestare în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de către autorităţile române, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani şi două luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.Tânărul a declarat că a luat „din greşeală” documentul iubitului surorii lui, cu intenţia de a pleca din ţară ştiind că urmează a fi încarcerat. Acesta a fost predat unei echipe de poliţişti din cadrul IPJ Bihor în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Leave a Comment