S-au sustras executării pedepsei, dar au fost luați pe sus de polițiști

Poliţiştii din Sălaj au prins și dus în arestul IPJ Sălaj două persoane pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

În ziua de 3 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Zalău, pe numele unui tânăr de 25 de ani, din comuna Dobrin, condamnat la 3 ani și 8 luni închisoare, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt. Faptele au fost comise în perioada noiembrie-decembrie 2017, în municipiul Zalău.

În aceeaşi zi, Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cehu Silvaniei, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Sălaj, pe numele unui tânăr de 29 de ani, din Cehu Silvaniei, condamnat la un ani și 10 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic și abuz de încredere.

Cei în cauză au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferaţi în penitenciar în vederea executării pedepsei. 

Alte articole

Leave a Comment