Reţinuţi pentru furt calificat

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut, joi, 30 august, pe bază de ordonanţă de reţinere, doi bărbaţi de 28 şi 36 de ani, din comuna Românaşi, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

„Din probatoriul administrat s-a stabilit că, în noaptea de 14 spre 15 august a.c., aceştia au pătruns într-un magazin de comercializare a telefoanelor mobile, de pe raza judeţului, de unde au sustras patru telefoane noi şi 40 de telefoane folosite. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 8300 lei, din care s-au recuperat, până în prezent, bunuri în valoare de 1750 lei ( două telefoane noi şi trei folosite)”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cei doi tineri au fost reţinuţi, joi, 30 august, şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar vineri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acestora.

Leave a Comment