Relație de concubinaj, încheiată cu scandal. A încălcat ordinul de protecție și și-a agresat iubita

Un bărbat în vârstă de 30 de Zalău s-a ales cu dosar penal. Motivul? A încălcat un ordin de protecție emis în aceeași zi de oamenii legii pentru că și-a agresat concubina. După cum au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, la finalul săptămânii trecute polițiștii cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați de o femeie în vârstă de 23 de ani din municipiu să intervină la un scandal în familie, pe strada 22 Decembrie 1989. Polițiștii au ajuns la fața locului, au aplanat conflictul și au emis împotriva unui bărbat de 30 de ani din Zalău un ordin de restricție provizoriu, ordin pe care acesta l-a încălcat în aceeași zi. Printre obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu, polițiștii au stabilit ca acesta să păstreze o distanță de 100 de metri față de concubina sa și de copilul lor minor. Câteva ore mai târziu femeia a sesizat din nou polițiștii cu privire la faptul că, iubitul său a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu și a ajuns în casa tinerei. Fiind beat s-a comportat agresiv cu femeia și cu copilul acesteia, le-a adresat cuvinte jignitoare și i-a băgat într-o stare de frică. „Polițiștii continuă cercetările și au întocmit dosar penal pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj.

Sesizați prin apel 112 actele de violență domestică!

Pe această cale reprezentanții IPJ Sălaj vin cu o serie de sfaturi pentru cei aflați în astfel de situații. Sesizați prin apel 112 actele de violență domestică, cereți sprijin și ajutor! Violenţa domestică reprezintă un tipar de comportament folosit pentru a obţine sau a menţine puterea şi controlul asupra unui partener apropiat, intim. Se poate manifesta prin acțiuni fizice, sexuale, emoționale, economice sau psihologice sau amenințări cu acțiuni care influențează o altă persoană. Acestea includ orice comportamente care sperie, intimidează, terorizează, manipulează, rănesc sau umilesc pe cineva. Violența domestică afectează persoanele din toate mediile socio-economice și din toate nivelurile de educație, indiferent de rasă, etnie, vârstă, orientare sexuală, religie sau sex.

foto cu caracter informativ

One Thought to “Relație de concubinaj, încheiată cu scandal. A încălcat ordinul de protecție și și-a agresat iubita”

  1. […] Un bărbat în vârstă de 30 de Zalău s-a ales cu dosar penal. Motivul? A încălcat un ordin de protecție emis în aceeași de oamenii legii pentru că Citeste mai mult […]

Leave a Comment