Accident grav între Dăbâceni și Ileanda. Un bărbat a ajuns la spital

Un grav accident de circulație a avut loc aseară între localitățile Dăbâceni și Ileanda. O mașină a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma incidentului, un bărbat a ajuns la spital.

Duminică seara, pompierii au fost anunțați prin numărul de urgență 112 că s-a produs un eveniment rutier grav pe drumul național 1 C, între localitățile Dăbâceni și Ileanda. La intervenție s-au deplasat imediat pompierii Gărzii Ileanda. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac. O persoană de sex masculin a fost extrasă din mașină și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Zalău. Pompierii au asigurat măsurile necesare pentru evitarea producerii unui incendiu, iar polițiștii efectuează o anchetă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Accident grav între Dăbâceni și Ileanda. Un bărbat a ajuns la spital”

  1. […] Un grav accident de circulație a avut loc aseară între localitățile Dăbâceni și Ileanda. O mașină a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma incidentului, un bărbat a ajuns la spital. Duminică seara, pompierii au fost anunțați prin numărul de urgență 112 că s-a produs un eveniment rutier grav pe drumul național 1 C, între localitățile Dăbâceni și Ileanda. La intervenție s-au deplasat imediat pompierii Gărzii Ileanda. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac. O persoană de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment