Reglare de conturi intr-o comuna salajeana

O patrula a jandarmilor salajeni, care executau in cursul zilei de 17 aprilie, in jurul orei 10, misiuni specifice in localitatea Hida, judetul Salaj au fost sesizati de catre Lucian C., din localiatea Tauti, judetul Cluj, cu privire la faptul ca acesta a fost injunghiat cu un briceag in zona bratului drept si in zona pieptului de catre o persoana necunoscuta. Fapta s-a petrecut in data de 16 aprilie, in jurul orei 1, in timp ce victima se afla in fata barului SC Voichita SRL, din localitatea Trestia, judetul Salaj.

In urma verificarilor efectuate de catre jandarmi pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a comis fapta, agresorul a fost identificat in persoana lui Ioan M., de 26 de ani, din localitatea Balan, judetul Salaj. Acesta, dupa o altercatie verbala avuta cu partea vatamata, a iesit din bar asteptandu-si victima pe o ulita din apropierea barului. In momentul in care Lucian C. a parasit barul, Ioan M. i-a adresat cuvinte jignitoare, iar cand partea vatamata s-a apropiat de el l-a lovit in zona bratului drept si in zona pieptului cu un briceag, provocandu-i acestuia doua plagi prin injunghiere.

Potrivit comunicatului de presa remis de Inspectoratul Judetean de Jandarmi, partea vatamata nu a suferit leziuni grave, pe numele lui fiind eliberat un certificat medico-legal, prin care s-a stabilit ca are nevoie de 8-9 zile de ingrijiri. Pe numele faptuitorului au fost intocmite actele de constatare a infractiunilor de lovire si alte violente, fapta prevazuta si sanctionata de articolul 180 C din Codul Penal si de port, fara drept, de obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere sau impungere, in locuri publice, fapta prevazuta si sanctionata de articolul 1, aliniatul 1 din Legea 61/1991.

Dosarul cu actele de constatare a infractiunilor urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Leave a Comment