„Protest” la API Zalău împotriva traficului de persoane

Zeci de elevi ai Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău au marcat astăzi Ziua europeană de luptă împotriva traficului de persoane.

Momentul a cuprins un protest din care n-au lipsit mesajele îndreptate împotriva traficului de ființe vii, dar și de încurajare a tinerilor să fie atenți, să fie informați pentru a nu deveni victimele unei asemenea încălcări grave ale legii. Au fost organizate momente muzicale, adolescenții au printat mesaje, au compus mesaje, le-au afișat, iar în final au participat la un flashmob, o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanții purtând asupra lor pancarte cu versuri, dar și cu mesaje care îndeamnă la prevenirea și combaterea traficului de persoane, potrivit profesoarei Anielei Lung.

2 Thoughts to “„Protest” la API Zalău împotriva traficului de persoane”

  1. […] Zeci de elevi ai Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău au marcat astăzi Ziua europeană de luptă împotriva traficului de persoane. Momentul a cuprins un protest din care n-au lipsit mesajele îndreptate împotriva traficului de ființe vii, dar și de încurajare a tinerilor să fie atenți, să fie informați pentru a nu deveni victimele unei asemenea încălcări grave ale legii. Au fost organizate momente muzicale, adolescenții au printat mesaje, au compus mesaje, le-au afișat, iar în final au participat la un flashmob, o adunare foarte scurtă într-un loc public,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment