Prinşi în timp ce furau componente auto

Doi bărbaţi vor fi cercetaţi pentru furt, după ce sâmbătă, 19 august, în jurul orei 10.30, au fost depistaţi în flagrant de către jandarmi în timp ce furau diverse componente auto dintr-un autoturism Dacia parcat în zona Sălii Sporturilor din Zalău.
„În urma verificărilor au fost identificaţi M.M., de 31 ani din comuna Peciu Nou, judeţul Timiş, şi S.F., de 26 ani, din Zalău. Aceştia au sustras un acumulator auto pe care l-au depozitat într-o cutie de carton. Totodată, în momentul depistării, făptuitorii încercau să sustragă şi radiatorul autoturismului. Componentele sustrase urmau să fie transportate cu ajutorul unui cărucior metalic şi predate la fier vechi”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj. Valoarea prejudiciului urmează a fi evaluată după ce se va stabili contravaloarea reparaţiilor auto.
Potrivit sursei citate, pe numele făptuitorilor s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt, acte care urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea continuării cercetărilor.

 

Alte articole

Leave a Comment