Prinși cu lemne fără acte în căruțe

Doi bărbați în vârstă de 30, respectiv 20 de ani, din localitatea Boghiș au fost sancționați contravențional de polițiști . Motivul? Au fost prinși în timp ce transportau cu două căruțe doi metri cubi de lemne de foc fără acte. În plus, pe lângă amenda încasată, cei doi au rămas și fără marfă, aceasta fiind confiscată de polițiști. Valoarea lemnelor fără acte a fost de 330 de lei.

foto cu caracter informativ

5 Thoughts to “Prinși cu lemne fără acte în căruțe”

 1. […] Doi bărbați în vârstă de 30, respectiv 20 de ani, din localitatea Boghiș au fost sancționați contravențional de polițiști . Citeste mai mult […]

 2. Anonim

  Crengile alea ude pe care le cară amărîtu ăla cu mare indulgență pot fi numite „lemne de foc”. Lemne de foc sînt trunchiurile groase în camioanele de zeci de tone care ies necontrolate din toate pădurile Sălajului!

 3. Alt anonim

  Mi-ali luat vorba din gura,, Stimete Anonim! Vorba ceea – la omu sarac, toti politaii trag! Asa era si pe vremea mea: un amarat prins cu trei cucuruzi a facut 6 luni de puscarie, dar brigadierul CAP-ului, care ducea cu masina, a ramas „fruncea satului”…Saraca tara bogata – si scuipata si furata.

 4. Anonim

  Și în Evul Mediu sătenii aveau libertatea să strîngă crengile căzute din păduri. Cît de cîini trebuie să fie polițistii ăia ai „doctorului” sălăjan Bode? Huooo!

  1. Anonim

   Alea sunt lemne??? Atunci buștenii din camioanele care pleacă în Austria ce sunt??? AUR curat…

Leave a Comment