Premierul Dacian Cioloș vine la Zalău

Premierul Dacian Cioloș și vicepremierul Vasile Dâncu vor fi prezenți, vineri, la Zalău. Potrivit reprezentanților Prefecturii Sălaj, cei doi vor fi prezenți și la ceremonia de instalare în funcție a noului prefect, Marin Nițu. De asemenea, premierul și vicepremierul se vor întâlni cu autoritățile locale, printre care primarul de Zalău, Radu Căpîlnașiu, președintele Consiliului Județean, Tiberiu Marc, deputați și senatori. În programul vizitei premierului Cioloș în Sălaj este inclusă și o vizită la Michelin România.
Reamintim că, miercuri, Executivul a decis schimbarea prefecților din mai multe județe, printre care și cel din Sălaj, în speță Ionel Ciunt. Totodată, Guvernul l-a numit pe Marin Nițu să preia frâiele Prefecturii.

6 Thoughts to “Premierul Dacian Cioloș vine la Zalău”

 1. Anonim

  Am sperat ca d-nul Cioloș sa renunte la aceste relicve istorice si sa numeasca oameni noi in administratie…..

  1. noutate

   Instalarea noului Prefect al judetului Salaj, domnul Marin Nitu va avea loc sambata, 5 martie, in Sala de sedinte Porolissum a Consiliului Judetean Salaj.

 2. Peneliciu

  Unde vine fratilor?
  La Kaufland,sa-si ia seminte?
  Sa vedeti perpeleala pe sefocii,si sefuzzii de prin deconcentratele astea foarte concentrate,cum o sa se gudure ca niste poatai pe langa stapan si o sa sara sa-i pupe mana si doasul…….
  Fariseismul este mare si pupincurismul este colosal!
  Pupati bastanilor biuca premierului sa nu va sara kilturile si jilturile de sub biuci!
  Sa va faceti si selfie cu premierul,ba,ca dupa alegeri,poate,sigur, nu mai apucati! Ca o sa va ia altii locul!

 3. Eu

  Hihhihihihahahaha…………….

 4. Anonim

  Mai Olivian ,a fost demis sau si-a dat demisia ?

 5. Anonim

  Nu este important daca a fost demis sau a demisionat .Important este ca tehnocratul Ciolos are un nou reprezentant in teritoriu in persoana lui NITU.O tanara speranta a administratiei reformate de guvernul tehnocrat de vreo…65 de ani.Da nu am inteles inainte de a fi numit domnul NITU era in administratie sau a fost pensionar.

Leave a Comment