Poliţiştii sunt cu ochii pe şoferii sălăjeni

Atenţie şoferi! „Ochii” poliţiştilor vor veghea în această lună cele mai tranzitate tronsoane de drum din judeţul Sălaj. Astfel, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean, aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier din cadrul IPJ Sălaj vor acţiona, în perioada 1-31 martie, în municipiul Zalău, pe B-dul Mihai Viteazu, pe străzile 22 Decembrie 1989 şi Gheorghe Doja. În judeţ au fost amplasate radare pe DN 1C (E58), pe raza localităţilor Perii Vadului, Ileanda, Bârsău-Mare, Gâlgău şi Căpâlna, pe DN 1F (E81), pe raza localităţilor Sâncraiu-Almaşului, Sutor, Zimbor, Sânmihaiu-Almaşului, Poarta-Sălajului, Românaşi, Borla, Bocşa, Sălăjeni, Sărmăşag şi Bobota, pe DN 1H, pe raza localităţilor Pericei, Vârşolţ, Nuşfalău, pe DN 1H, pe raza localităţilor Mirşid, Var, Surduc, pe DJ 108D, pe raza localităţilor Sălăţig, Dobrin, pe DJ 108A, pe raza localităţii Benesat, pe DJ 196, pe raza localităţii Horoatu-Cehului, pe DJ 191C, pe raza localităţilor Crasna şi Meseşenii de Jos şi pe DJ 108G, pe raza localităţilor Crasna şi Cizer. De asemenea, radare au fost amplasate şi în oraşul Şimleu-Silvaniei, pe străzile Tudor Vladimirescu şi 22 Decembrie 1989, în oraşul Jibou pe străzile Tudor Vladimirescu şi Gheorghe Doja, iar în oraşul Cehu-Silvaniei sunt amplasate pe străzile Libertăţii, Gyorgy Dozsa şi Gheorghe Pop de Băseşti.

Alte articole

12 Thoughts to “Poliţiştii sunt cu ochii pe şoferii sălăjeni”

 1. Un sofer batran.

  Nu pot sa spun cat ma bucur ca vad multi politisti tineri care, vreau eu sa cred eu ca sunt altfel dcat celebrii Muri si Lascau.Nu cred ca ei sunt responsabili pentru modul in care sunt abordate si aplicate llegile in judetul nostru.Sunt reponsabili sefii lor care nu sau debarasat de vechile metehne si care mai tin in functii fosti militieni care ii otravesc si pe cei tineri.

 2. D

  niste idioti toti la circulatie!! habar nu au sa dirijeze circulatia dimineata in oras( mai mult o incurca) dar cand sunt cu radarul se dau mari scule…

 3. unu de pe drum

  politia in ascuns in judetul bihor pe traseul hidiel -baile felix. ascunsi in padure intre copacii .pozitionati in asa fel pt a reusii sa capteze imagini radar . politia din sebes alba se pozitioneaza ascuns la iesirea pe drumul sibiului .politia din piatra neamt pe traseul poiana largului ascunsi in paracare de tiruri.politia din arad ascunsi in zona podului din gradiste. politia din bucuresti ascunsi in zona statiilor de carburant. cred ca acesta metoda este raspandita la nivel national .unele echipaje rutiere chiar sant pozitionate corect in loc vizibil asa cum cere cartea. marea lor majoritate a echipajelor observate in trafic intern sant ascunse sau pozitionate in curbe fara vizibilitate, acest fapt arata ca sant constransi sa faca aceste pozitionari datorita unor factorii ori personalii ori solicitarea expresa din partea superiorilor .pt a aduce cat mai multe amenzi si banii la bugetul statului.aceasta metoda este deja extinsa la nivel national.metodele de lucru ale politistilor din intreaga tara nu sant tot timpul legale. perceptia noastra este clara pozitionarea in ascuns denota un aspect intalnit doar in tara noastra. circuland foarte mult extern oberv acest aspect . mentionez ca in mentalul politistului este normal si firesc sa stai ascuns pt a reusii cat mai multe contraventii . concluzia este simpla si pe intelesul tuturor. acest aspect face ca politistul sa fie intre ciocan si nicovala.exemplu personal defect pe autobanda in germania .politia asigura rapid si eficient transferul autotrenului defect si transportul la cel mai apropiat punct tehic. dovada de operativitate dovedita .comparatii stilul de lucru al politistului german cu ori care altul din europa.in intreaga europa nu vei gasii ascunsi politistii decat in tara noastra. extern politistul este privit ca acea persoana care este de un real ajutor in ori ce situatie unde este solicitat.politistul extern nu participa la pescuirea si hartuirea prin metoda ascuns in diferite locatii . acest fapt aduce respect si incredere in politistul extern. mentalitate europeana si respect fata politia europeana . in ochii cetateanul european politia este de un real folos dar nu sta ascuns.nu culeg din baruri elevii. nu cauta amenzi. nu provoaca indignarea prin metodele folosite. politistul este respectat dar atentie te respect si este omul care te ajuta in caz de nevoie!!!

 4. unu de pe drum

  mai nou politia intra pe frecventa de lucru 22 si colaboreaza cu tine te ajuta sa efectuezi manevra de depasire . iar daca sa incalcat linia continua / te opresc si trec la constatarea contraventiei . doar pt asta te ajuta sa incalci legislatia rutiera si suspenda permisul. folosesc diferite metode doar pt a reusii sa adune cat mai multe sanctiuni . aceste sanctiunii exprima activitatea sa pe luna respectiva .in sedintele de final de luna calendaristica se dau exemple de politisti cu activitatea cea mai buna. fapt care duce la stimularea echipajelor rutiere sa ajunga prin toate metodele posibile sa detina contraventii si infractiuni .daca urmaritii presa locala vetii constata ca politia .jandarmeria,politia locala declara presei locale activitatea contraventionala . precum o lauda sau activitate desfasurata de aceste institutiii..aceste declaratii in presa asta denota.!!!

 5. unu de pe drum

  exemplu extern in slovenia masini civile te urmaresc in trafic .sant politisti civili .te opresc pt controale de rutina . observ ca la trecerea intre italia si slovenia toate masinile oprite aveau nr de inmatriculare de romania o constatare personala. in experienta personala observ destule aspecte . in toata europa politistul este acea persoana care nu cauta sa te hartuiasa sau sa te provoace verbal pt a intocmii o contraventie ,metodele sant simple si cu respect fata de cetatean.dar si catateanul vede in politist un om de incredere si ajutor in caz de nevoie.

 6. unu de pe drum

  dotarea cu camere externa este foarte bine dispusa dar nu te vei simti hartuit !!! doar daca gresesti si treci peste limita chiar daca ai gresit esti respectat . tonalitatea discutiei este calma se explica fapta savarsita si modalitatile de plata si intocmirea contestatie se face chiar atunci . nu este necesar sa cauti ba un avocat sau sa te adresezi instantei.politistul ofera dreptul de a te justifica sau exprima fata de constatarea facuta .

 7. unu de pe drum

  plata contraventiei se poate face chiar atunci pe loc prin intermediul internetului . poti sa continui deplasare fara a avea probleme. acesta este un model european .

 8. nu conteaza cine

  In ROMANIA de prisos legea este conceputa pentru a fi incalcata nicidecum in sprijinul cetateanului si pentru a aduce bani la buget complet gresit poate vede cineva si parerea mea D-l PONTA e prea ocupat cu guvernatorul jucaus.

 9. dan

  Sunt de accord cu voi fratilor ca nu este corect ceea ce se intampla,si eu ma simt hartuit si vanat la mine in tara ,dar hai sa facem ceva fratilor,hai sa ne adunam public si sa ne exprimam doleantele,1 ora putem gasi intr-o zi si sa ne spunem offul….Pana cand?…doar comentand aici nu rezolvam nimic,maine acesti domni politisti (VANATORI)isi vor ocupa iar pozitiile prin transee,curbe fara vizibilitate,statii peco,copaci…..etc

 10. janos from budapest

  Viu acasa destul de rar ,la parintii din Salaj!Conduceti sub orice critica!In cazul vostru e foarte simplu,respectati regulile de circulatie si nime nu va ave baiu”!

 11. brazil

  ce sa faci! S-au montat in oras semafoare noi,cam acelasi lucru cu observatia-ba! s-a pus mocheta in tren.Asa s-au montat de la Perla la Autogara(via Tudor Vladimirescu)-nu mai putin de 7 semafoare,care mai mult incurca decit descurca.Probabil ca in ideologia celor care au conceput acest sistem nu cunosc regula prioritatii de dreapta ,a drumului cu prioritate si nici indicatoarele ci numai culorile rosu si verde. Si stai la coada de iti creste barba. Bine ca s-au dat bani pe ele si sunt probabil si din banii contribuabililor.Si uite asa Zalaul nostru devine din cein ce mai poluat datorita unor domni cu mintea creata.Ba! este o investitie proasta mai rea decit mocheta din tren.

 12. anonim

  Politisti din SALAJ sunt cunoscuti an tara ca haituitori .ex.An anul 1988 veneam de la mare si an SINAIA am fost oprit la un control de rutina si am fost antrebat daca unu FARCAS de la circulatie mai face amenzi ca este dat ca ex an antreaga tara de superiori de la Bucuresti.

Leave a Comment