Poliţiştii stau cu ochii pe infractori şi în perioada sărbătorilor

Poliţiştii sălăjeni au întocmit un plan de acţiuni pentru a diminua numărul de infracţiuni comise în perioada sărbătorilor de iarnă, pe care l-au prezentat şi Instituţiei Prefectului. Oamenii legii dau asigurări că în perioada sărbătorilor de iarnă vor fi vigilenţi, urmând să pună accent pe siguranţa rutieră şi ordinea şi linişte publică, fără a neglija, însă, celelalte activităţi, respectiv investigarea infracţiunilor economice ori investigaţiile criminale.
„În ceea ce priveşte siguranţa rutieră, o să ne implicăm în special pe segmentele de drum aflate în lucru, în curbe periculoase, acostamente care nu sunt consolidate. Împreună cu cei de la Secţia Drumuri Naţionale-Zalău, vom încerca să-i identificăm pe cei care se fac vinovaţi de distrugeri ori sustrageri de mijloace de semnalizare rutieră”, a precizat Iosif Ghiurca, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.
În trafic, a mai spus oficialul sălăjean, va fi verificată starea tehnică a autovehiculelor, sistemele de rulare, frânare şi iluminare. În caz de viscole, de ninsori abundente, autorităţile anunţă că vor bloca segmente de drum, astfel încât să faciliteze intervenţia operativă a utilajelor de deszăpezire.
Potrivit şefului IPJ Sălaj, echipajele de poliţie vot efectua controale în pieţe şi la mijloacele de transport, pentru a identifica tăierile ilegale de brazi ori comercializarea acestora fără acte corespunzătoare, dar şi pentru a preveni vânzarea ilegală de petarde, pocnitori sau artificii.
„Împreună cu colegii de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sălaj, vom intensifica patrulele în zonele aglomerate, în târguri şi pieţe, în gări şi pe trenurile de călători pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor. De asemenea, vom organiza acţiuni cu efective mărite în locurile şi mediile cu potenţial criminogen, în scopul identificării şi prinderii persoanelor urmărite, a infractorilor voiajori, prostituite şi proxeneţi”, a mai spus Ghiurca.

Alte articole

4 Thoughts to “Poliţiştii stau cu ochii pe infractori şi în perioada sărbătorilor”

 1. Vasile dintre bile

  …pai pe ce altceva sa steie,pe neveste?!…

 2. Anonim

  Ce s-a îtîmplat cu el că este aşa speriat.

 3. Anonim

  Are ceva veşi proaste de sărbătorii

 4. Anonim

  Mesaj fără un dram de conţinut. Are un dar de a da la lţii de lucru. Cred că-i cel mai slab şef. Se menţine prin şantaj.

Leave a Comment