Poliţiştii sălăjeni şi-au dedicat două zile minorilor

Peste 140 de elevi ai Şcolilor Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” şi „Porolissum” au stat de vorbă, zilele trecute, cu poliţişti ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, de proximitate şi de la Biroul de Transporturi Feroviare, temele abordate fiind cauzele şi consecinţele delincvenţei juvenile, precum şi adoptarea unui comportament social menit a-i ţine departe de sfera penală.
Activităţile s-au desfăşurat marţi şi miercuri, în cadrul „Săptămânii prevenirii criminalităţii” şi au fost dedicate minorilor, poliţiştii intrând în contact cu aceştia deseori atât din postura de victime, cât şi de autori ai diferitelor infracţiuni.
De asemenea, printr-un parteneriat încheiat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, Clubul Sportiv “Terra Kid” Zalău a organizat o demonstraţie de karate în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Mihai Eminescu“ din municipiu. Elevii clubului au prezentat tehnici de autoapărare, menite a evita victimizarea.

One Thought to “Poliţiştii sălăjeni şi-au dedicat două zile minorilor”

  1. Anonim

    MAFIA LOCALA IN ACTIUNE. ABUZURI SI IAR ABUZURI

    Redau o situatie reala, scandaloasa. Masina mi-a fost ridicata ILEGAL de reprezentantul Politiei locale Zalau, numitul Lazar Cristian si reprezentantul S.C. Doralex Euro S.R.L. Zalau, numitul Fizesan Ioan. Ilegalitatea acestor ridicari consta, in primul rand, in nerespectarea spiritului si literei prevederilor legale, in principal a “Regulamentului” aprobat prin Hotararea Consiliului Local Zalau, nr.210/26.08.2013.
    Am castigat procesul cu ei in urma apelului la Tribunalul Salaj, care prin Decizie definitiva a stabilit ca S.C. Doralex S.R.L. sa-mi restituie banii pe care mi ia luat ilegal, lucru ce nu s-a facut de cateva luni. La intrebarea pe ce se bazeaza nerespectarea Deciziei Tribunalului, cred ca, in primul rand, pe “protectia” Primariei, personal a primarului Capalnasiu Radu, care a “agreat” firma cu abuzurile ei,precum si cele ale Politiei Locale Zalau (aflata tot la cheremul primarului Capalnasiu), care a autorizat, prin procese verbale, aceste abuzuri. Ce parere o fi avand primarul Zalaului, sau nu il intereseaza problemele oamenilor ?
    Concluzia se deduce usor; MAFIOTII SE SPRIJINA/AJUTA/APARA RECIPROC . Pana cand ??!

Leave a Comment