Polițist sălăjean, trimis în judecată într-un dosar de trafic de droguri

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, polițistul este cercetat penal și este acuzat de omisiunea sesizării organelor judiciare într-un caz care reprezenta o încălcare gravă a legii. Dosarul vizează mai multe persoane anchetate pentru trafic de substanțe interzise.

„Unitatea noastră a fost informată de către DIICOT Sălaj despre faptul că prin ordonanța din data de 4 Iulie 2022, față de polițist au fost extinse cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de omisiunea sesizării organelor judiciare. În funcție de evoluția dosarului penal, vor fi luate măsurile impuse de lege.Întrucât față de polițist a fost pusă în mișcare acțiunea penală, pentru infracțiunea de omisiunea sesizării organelor judiciare, acesta a fost pus la dispoziția unității”, este mesajul trimis de reprezentanții IPJ Sălaj la solicitarea redactorului Magazin Sălăjean. Polițistului i se reproșează că nu a anunțat organele judiciare deși știa ce se petrece în jurul său.

Fotografie cu caracter ilustrativ

2 Thoughts to “Polițist sălăjean, trimis în judecată într-un dosar de trafic de droguri”

  1. […] Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, polițistul este cercetat penal și este acuzat de omisiunea sesizării organelor judiciare într-un caz care reprezenta o încălcare gravă a legii. Dosarul vizează mai multe persoane anchetate pentru trafic de substanțe interzise. „Unitatea noastră a fost informată de către DIICOT Sălaj despre faptul că prin ordonanța din data de 4 Iulie 2022, față de polițist au fost extinse cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de omisiunea sesizării organelor judiciare. În funcție de evoluția dosarului penal, vor fi luate măsurile impuse de lege.Întrucât față de polițist… Citeste mai mult […]

Leave a Comment