Poliţia Zalău are un nou şef

Niciunul dintre poliţiştii care au participat miercuri, 14 noiembrie, la concursul pentru comanda Poliţiei Municipale Zalău nu a contestat nota primită. Ca urmare, postul va fi preluat de către adjunctul Pompiliu Sturzu, cel care a obţinut cel mai bun rezultat în urma interviului.
Noul şef de la Municipiu a absolvit Academia de Poliţie în 1996, la arma jandarmi, când a fost repartizat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, la Biroul economic din cadrul Poliţiei Zalău. De-a lungul carierei sale a activat ca ofiţer la Serviciul de investigare a criminalităţii economice, a fost şef al Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău şi, mai apoi, adjunct al Poliţiei Municipale.

Reamintim că pentru concursul de miercuri s-au mai înscris Teodor Ardelean, şeful Secţiei de Poliţie Rurală Crasna, Florin Lupu, şeful Biroului Ordine Publică, Gabriel Terheş, cel desemnat la comandă, şi Sorin Pop, şeful Biroului de Investigaţii Criminale. Ultimii doi au absentat de la interviu.
Este pentru a doua oară când IPJ Sălaj scoate postul la concurs, după ce în luna septembrie a acestui an, Terheş, unic candidat, a abandonat lupta.

Alte articole

One Thought to “Poliţia Zalău are un nou şef”

  1. So

    Felicitari, Pompiliu!!!

Leave a Comment