Poliția sălăjeană, bună de plată

Potrivit Sindicatului Polițiștilor – Europol, 860.000 reprezintă penalitățile pe care IPJ Sălaj trebuie să le plătească celor 50 de polițiști care au câștigat un proces pe drepturi salariale. Această sumă crește în fiecare zi cu 5000 lei.
Iar pentru faptul că sentința definitivă nu a fost executată de conducătorul instituției, adică de către inspectorul șef al IPJ Sălaj, instanța i-a aplicat o amendă de 20% din salariul minim, adică 460 lei/zi.
Tot Europol precizează că în dosarul 1208/84/2020 de pe rolul Curții de Apel Cluj, penalitățile de 100 lei/zi au fost acordate pentru 7 polițiști dintre cei cărora li s-a admis cererea în dosarul 17/84/2019 prin care IPJ Sălaj a fost obligat să stabilească salariul de funcție, fără sporuri sau alte adaosuri, la nivelul salariului minim brut pe țară.
M. S.

2 Thoughts to “Poliția sălăjeană, bună de plată”

  1. Anonim

    Politia din salaj niste jeguri de oameni, mai ales astea din cehu silvaniei stau la panda asa ceva nu am vazut in viata mea asa ,am umblat in alte tari din UE asa ceva ca la noi in tara nicaieri…RUSINE Politia din Romania mai ales din Jud.SALAJ

    1. Anonim

      Aveți mare dreptate

Leave a Comment