UPDATE Pietonul accidentat grav în Borla a fost identificat

UPDATE: Starea victimei accidentului de aseară s-a îmbunătăţit, astfel că oamenii legii au aflat că este din Borla şi are 48 de ani.
Un bărbat a cărui identitate nu a fost stabilită până acum a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost izbit în plin de un autoturism. Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, 11 februarie, în jurul orei 18.40, în localitatea Borla, comuna Bocşa.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, bărbatul circula pe partea carosabilă, când a fost lovit de un autovehicul condus regulamentar de un şofer în vârstă de 64 de ani, din Zalău. În urma impactului, pietonul a suferit răni foarte grave, fiind transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Zalău. Prognosticul medicilor este unul rezervat.
Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.
În prezent, oamenii legii desfăşoară cercetări pentru stabilirea identităţii victimei, întrucât pietonul nu avea asupra sa niciun act de identitate.

3 Thoughts to “UPDATE Pietonul accidentat grav în Borla a fost identificat”

 1. Anonim

  Pai a fost sau nu identificat? Ca in titlu scrie una si in articol alta…

 2. Joni

  Dacă nu sunteți in cauza sau nu știți ce s-a întâmplat nu va dați cu părerea. Dacă ești sofer ar trebui sa îți dai seama dacă șoferul a avut viteza sau nu. Deci hai sa nu băgăm vina pe șofer , dacă nu știi victima era in coma alcoolici după o zi de spitalizare când sa trezit a zis către medic sa ii aducă un pahar cu vin..
  ferească Dzeu pe ori ce șofer de oameni inconștienți și de alcoolici. Doamne ajuta la toți și drumuri bune.

 3. Joni

  Și pentru domnișoara care a scris articolul din ziar șoferul are 63 de ani nu 64 ani !

Leave a Comment