Voluntarii și angajații SGA au adunat peste o tonă de deșeuri de la barajul Cuceu

Da, într-o singură zi, voluntari și angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Sălaj au adunat o tonă de deșeuri vegetale și 100 de kilograme de ambalaje din plastic, au anunțat oficialii Administrației Bazinale Someș-Tisa.

„La barajul Cuceu din județul Sălaj, într-o zi au fost adunate 1.100 de kilograme de deșeuri (1.000 kilograme deșeuri vegetale și 100 kilograme de ambalaje din plastic). În cadrul acțiunii de igienizare realizată săptămâna trecută au participat 13 colegi de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Sălaj și 11 voluntari”, au punctat reprezentanții instituției. Acțiunea va continua și în perioada imediat următoare, populația și agenții economici fiind îndemnați să respecte natura și să depoziteze resturile numai în locuri special amenajate.

A.L.

One Thought to “Voluntarii și angajații SGA au adunat peste o tonă de deșeuri de la barajul Cuceu”

  1. […] Da, într-o singură zi, voluntari și angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Sălaj au adunat o tonă de deșeuri vegetale și 100 de kilograme de ambalaje din plastic, au anunțat oficialii Administrației Bazinale Someș-Tisa. „La barajul Cuceu din județul Sălaj, într-o zi au fost adunate 1.100 de kilograme de deșeuri (1.000 kilograme deșeuri vegetale și 100 kilograme de ambalaje din plastic). În cadrul acțiunii de igienizare realizată săptămâna trecută au participat 13 colegi de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Sălaj și 11 voluntari”, au punctat reprezentanții instituției. Acțiunea… Citeste mai mult […]

Leave a Comment