Percheziţii de amploare în Sălaj! Mascaţii au năvalit în sediile mai multor firme din Zalău şi Jibou

 

Poliţiştii sălăjeni, coordonaţi de procurori din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, au efectuat în cursul zilei de vineri, 19 iunie, o serie de percheziţii, la sediile unor societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Din primele informaţii, au avut loc un număr de 13 astfel de acţiuni, 11 pe raza municipiului Zalău şi două în Jibou. Potrivit prim-procurorului Parchetului Sălaj, Crin Bologa, în cursul zilei de vineri au fost ridicate o serie de documente, s-au luat declaraţii, urmând să fie estimat prejudiciul cauzat. „Acţiunile au fost desfăşurate de Parchetul Sălaj, împreună cu Poliţia şi cu sprijinul Jandarmeriei. Percheziţiile au avut loc atât la sediile unor societăţi comerciale cât şi la locuinţele unor persoane fizice”, a declarat prim-procurorul.

Revenim cu detalii.

Alte articole

5 Thoughts to “Percheziţii de amploare în Sălaj! Mascaţii au năvalit în sediile mai multor firme din Zalău şi Jibou”

 1. Anonim

  Urmeaza sindicatul de la anvelope acolo liderul nu sia platit imppzitul pe venit de 10 ani si credetima nu e o suma oarecare.

 2. yo

  si care sunt firmele alea?

 3. tepes

  anonim;poti sa ne explici si noua cum ai ajuns la concluzia asta din moment ce intr-o fraza ai gresit deja de 2 ori.

 4. Anonim

  intrati pe site la politie si gasiti comunicatul de presa complet. Cei din ziar nu fac decat sa-l publice si atat

 5. Anonim

  unde in europa civilizata vezi sedii de firme asaltate zilnic dimineața de mascații cu mitraliere,in america de sud poate,oricum trebuie sa fi rău dus cu pluta sa investești bani si sa faci firma in aceste condiții,si nu ma refer acum la cei care vrea sa facă evaziune,oricum in afaceri ai relații cu foarte multe firme,ideea e ca foarte putini mai deschid firme in România,se si vede la mulțimea de spatii comerciale care sunt goale,neocupate,oricum nu stiu ce se bucura unii ciumpalati de pe aici oricum peste 15 ani sa vedeți ce pensii o sa aveți având in vedere ca cotizează deja foarte putini

Leave a Comment