Pe bulevardul din Zalău: și-a luat la palme fosta iubită

Un zălăuan în vârstă de 27 de ani este cercetat de oamenii legii după ce, la începutul acestei săptămâni, a lovit în plină stradă o femeie. Fapta acestuia a fost observată de un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe bulevardul din Zalău. După cum au explicat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, pe lângă loviturile peste față încasate de femeie, bărbatul a și amenințat-o cu acte de violență. Din câte se pare, cei doi au avut anterior o relație de concubinaj. Jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violențe” și „amenințare”. Acestea vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

foto cu caracter informativ

2 Thoughts to “Pe bulevardul din Zalău: și-a luat la palme fosta iubită”

  1. […] Un zălăuan în vârstă de 27 de ani este cercetat de oamenii legii după ce, la începutul acestei săptămâni, a lovit în plină stradă o femeie. Citeste mai mult […]

    1. Cetatean

      E plin orasul de specimeni de acest gen…noroc ca l au observat din masina,ce chestie….de ce nu patruleaza pe jos?? ar mai observa multe neregularitati..dar confortul e mai prioritar in orasul nostru ,cand vor umbla in cilil securistii sa i a pulsul orasului in anonimat?

Leave a Comment