Participă în acest week-end la HAPPY WEDDING, cel mai mare târg de nunți din Sălaj!

În perioada 3 – 5 martie echipa Smart Happy House (agenție imobiliară cu servicii complete) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Sălaj și partenerii oficiali KulcsarConf și bijuteria Tiara Luxury, organizează cel mai mare târg de nunți din Sălaj, eveniment care a ajuns la cea de-a VI-a ediție.
Fie că ai de organizat o nuntă reușită sau orice alte evenimente faine, la târg găsești tot ce îți trebuie, într-un singur loc și garantat la cele mai bune prețuri din piață!
Expozanți renumiți din toată Transilvania vor fi prezenți în noua sală de evenimente al Hotelului Restaurant Transilvania, iar Zalăul va fi pentru trei zile CENTRUL ZERO AL DISTRACȚIEI!!!
Pe o suprafață de 650 mp acoperiți cu 44 de standuri, expozanții își așteaptă vizitatorii și fiecare a depus eforturi importante pentru a te surprinde cu oferte atractive și o gamă de produse și servicii care să mulțumească chiar și cele mai pretențioase gusturi.
Intrarea la târg este liberă, iar biletul la tombolă se oferă gratuit la Info Point.
Organizatorii au pregătit super premii în valoare de peste 90.000 de euro.
Poți câștiga chiar tu o rochie elegantă de mireasă din colecția 2023 oferită de Salonul „Bianca” din Satu Mare sau chiar un costum special de mire custom to measure oferit de KulcsarConf, cel mai mare producător de confecții din județul Sălaj. Dar cum ar fi să câștigi chiar tu un superb set de cercei din aur galben de 14 K cu zirconia oferit de bijuteria Tiara Luxury sau să beneficiezi de reduceri substanțiale de preț, în valoare totală de peste 70.000 euro, la achiziția a 3 imobile regăsite în exclusivitate în portofoliul agenției imobiliare Smart Happy House din Zalău? Și restul premiilor sunt foarte attractive, așa că realmente merită să participi!!!
Lista câștigătorilor va fi afișată în data de 6 martie pe pagina de Facebook a evenimentului Happy Wedding – târg de nunți în Zalau și pe pagina organizatorului Smarthappyhouse.
Și surprizele se vor ține lanț… La Happy Wedding te așteaptă Cătălin Pop – Weddind Planner cu sfaturi & ponturi super utile pentru o nuntă fără griji. Ca de fiecare data, nu va lipsi Wedding Show-ul cu muzică 100% Live susținut de Dj Mihai Nicorici, prezentat de Adrian Lungu și coordonat de Denisa Blaga.
La târg te vei putea bucura și de prăjituri apetisante de la Refugiul Gurmanzilor, degustări de vin spumant oferite de Podgoria Silvania, momente de Bartender Show pregătite de echipa Cocktail Art, demonstrații de Live Cooking cu degustare oferite de echipa Thermomix, reduceri foarte mari de preț la standurile expozanților, atmosferă plăcută și desigur multe surprize plăcute care merită descoperite de tine.
Programul evenimentului pentru vizitatori: vineri (13 – 20), sâmbătă (10 – 20) și duminică (10 – 20).
O nuntă happy reușită începe fix de la Happy Wedding!

(P)

One Thought to “Participă în acest week-end la HAPPY WEDDING, cel mai mare târg de nunți din Sălaj!”

  1. […] În perioada 3 – 5 martie echipa Smart Happy House (agenție imobiliară cu servicii complete) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Sălaj și partenerii oficiali KulcsarConf și bijuteria Tiara Luxury, organizează cel mai mare târg de nunți din Sălaj, eveniment care a ajuns la cea de-a VI-a ediție. Fie că ai de organizat o nuntă reușită sau orice alte evenimente faine, la târg găsești tot ce îți trebuie, într-un singur loc și garantat la cele mai bune prețuri din piață! Expozanți renumiți din toată Transilvania vor fi prezenți… Citeste mai mult […]

Leave a Comment