O săptămână fără accidente de circulație pe șoselele din Sălaj

Prudența participanților la trafic din ultima perioadă a generat un climat de siguranță pe șoselele din județ. Astfel, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în perioada 2-8 ianuarie, pe raza județului nu s-a înregistrat niciun eveniment rutier cu victime.

Veştile sunt cu atât mai bune cu cât anul 2017 s-a încheiat cu o serie de accidente grave, soldate cu morţi şi răniţi. Potrivit IPJ Sălaj, în intervalul 29 decembrie 2017-2 ianuarie 2018, poliţiştii sălăjeni au constat 12 la regimul circulației rutiere şi au reţinut 15 permise de conducere, din care patru pentru alcool, cinci pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar șase pentru alte abateri de la normele rutiere.
„Oamenii legii vor acţiona în continuare cu fermitate prin dispunerea măsurilor legale în cazul în care constată abateri de la OUG 195/200, astfel încât cei care încalcă normele rutiere să conştientizeze cât este de important să ajungă în siguranţă la destinaţie. Mulțumim participanților la trafic care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște alături de cei dragi”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sălaj.

Leave a Comment