Bătrână lovită de o maşină care dădea cu spatele

O femeie în vârstă de 81 de ani a ajuns la spital marţi, 9 ianuarie, tocmai de ziua ei de naştere, după ce a fost victima unui accident de circulaţie, produs în zona centrală a municipiului. Vârstnica se deplasa pe trotuarul de lângă blocul Lira, când a fost acroşată de autoturismul condus de o zălăuancă de 23 de ani. Tânăra parcase neregulamentar pe trotuar, ignorând, asemeni altor şoferi, indicatorul „Oprirea interzisă” existent în zonă, pentru ca în momentul în care a efectuat manevra de mers înapoi, ca să intre pe bulevardul Mihai Viteazul, să o lovească pe bătrâna aflată pe trotuar.

În urma impactului, octogenara a suferit răni severe, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Zalău, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

 

 

2 Thoughts to “Bătrână lovită de o maşină care dădea cu spatele”

  1. Anonim

    Primăria și poliția rutieră/poliția locală n-au nici o treabă cu sancționarea contravenienților? Doar cu mărirea salariilor, ai?

  2. Anonim

    pai asa au ordinele de la sefii lor ! Cei de la Politia Nationala nu se coboara la acel nivel de a da amenzi pentru asaceva, ei au pasat aceasta sarcina la cei de la Politia locala. Ei nu se injosesc si mai ales nu isi ridica in cap toti smecherii si nesimtitii din oras. Iar cei de la Politia Locala trebuie sa primeasca unda verde de la primarul Ciunt.
    Deci problema este una politica, la nivelul primariei Zalau, care trebuie sa se hotarasca ce vrea sa faca.
    Dar daca vedeti asemenea cazuri si sunati la Politia Nationala – Circulatie, ei o sa va spuna ca nu e treaba lor si sa sunati la Politia Locala. iar daca mai aveti chef sa sunati si pe cei de la Politia Locala, exista sanse ca acestia sa-l invite pe soferul/proprietarul masinii pana la sediul lor, unde in functie de cine e persoana, de ce relatii are, de statutul social, pot sa scape cu o simpla atentionare sau daca sunt un nimeni, cum suntem noi, o sa fie amendat !!!!

Leave a Comment