O bătrână de 60 de ani, violată în propria locuinţă

Un tânăr din localitatea Zalnoc, comuna Bobota, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj de violare de domiciului şi viol.
Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 11 spre 12 mai, Florin Maghiar, de 31 de ani, a pătruns în locuinţa victimei, o femeie de 60 de ani din localitatea Dumuslău, comuna Carastelec, cu permisiunea acesteia. Când bătrâna i-a cerut să plece, bărbatul a refuzat, ba mai mult, a abuzat-o sexual.
Partea vătămată a făcut plângere la poliţie, iar procurorii au demarat cercetările în acest caz şi au propus arestarea inculpatului, care, susţin reprezentanţii instanţei, nu îşi recunoaşte fapta. Magistraţii Judecătoriei Zalău a admis joi propunerea şi au dispus arestarea lui Maghiar pentru 29 de zile.

Alte articole

2 Thoughts to “O bătrână de 60 de ani, violată în propria locuinţă”

  1. Anonim

    Onorata presa salajeana, din respect fata de persoanele varstnice si persoanele cu dizabilitati, termeni folositi in legislatia europeana, va rog sa renuntati la batrani si handicapati. Va multumesc anticvipat!

    1. Anonim

      probabil ca era o baba tanara 🙂

Leave a Comment