Numărătoarea paralelă ACL: Klaus Iohannis a câştigat în Sălaj

Klaus Iohannis este candidatul care a adunat cele mai multe voturi în judeţul Sălaj. Potrivit numărătorii paralele realizate în cursul serii de 16 noiembrie 2014 de Alianţa Creştin Liberală ACL Sălaj, imediat după închiderea, urnelor Klaus Iohannis a adunat aproximativ 63 la sută la sută din opţiunile sălăjenilor, iar Victor Ponta 37 la sută. Conform ACL, în judeţul Sălaj Klaus Iohannis a obţinut 77.560 de voturi în timp ce Victor Ponta a adunat 45.590 de voturi.

16 Thoughts to “Numărătoarea paralelă ACL: Klaus Iohannis a câştigat în Sălaj”

 1. 777

  cam prea mult 37% dar e bine si asa,acestia sunt in mare parte lingaii din deconcentrate si functionarii publici, nu toti, cam 90% dintre ei.
  Puie Monta

 2. Anonim

  Ceva demisii pe la PSD Salaj????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 3. Anonim

  Nu aveau cum sa castige in Salaj.Oamenii s-au lamurit de marc .ciunt&Comp.Astia si in prezemt la aproape trei ani de cand sant la putere au pastrat directori de deconcentrate numiti in functie de guvernul Boc.

 4. AVRAM IANCU

  Pentru anonimu’ de la 9:51
  Care sunt directorii aia fraiere ?, ca peste tot si-au numit oameni si au facut zeci de angajari de oameni ”cu guler rosu”.
  Dupa cu te exprimi, esti un frustrat Psd-ist care nu a mai ajuns la ciolan.

 5. iosif

  niste gunoae ordinare, dna.Cota parca era de la securitate ieri , au dus masina de ma Inserco cu soferi sa duca oameni la vot si sa voteze PSD.Fratilor santem in democratie.

  TREZITIVA!!! ROAMNIA NU VA VREA

 6. x

  Tot asa v-ati bucurat si cand a iesit presedinte Basescu !

 7. Anonim

  Si Basescu a iesit presedinte tot pe un vot negativ impotriva partidului stat,a coruptiei generalizate si a asa-zisilor ,,baroni,, rosii care se pare ca caracterizeaza psd.Se pare ca acest partid nu poate fi reformat.Este un partid chipurile al oamenilor saraci dar care are lideri putrezi de bogati indiferenti la problemele oamenilor.

 8. nik

  klaus ascuns in spatetele hotilor de la PDL a castigat,nu ca nu ar fi hoti si in PSD,dar ……..am avut 10 ani presedinte un hot si tot nu ne-am lamurit,acum ……viata va arata daca este ok johanis.Sper sa invete macar Consitutia Romaniei.

 9. Anonim

  Poporul a votat impotriva lui Ponta ( mincinos, hot,ipocrit,nesimtit, mitocan, arogant)si atat

 10. Anonim

  Psd-istii au nevoie de terapie de grup ca sa scape de obsesia lor bolnava pentru Basescu. Va bantuie, fa, va bantuie?????

 11. Anonim

  T.Basescu a facut posibil ca institutiile statului, dar mai ales justitia sa fie independenta. Canalizarile facute de T.Basescu intre justitie si politic, trebue doar umplut cu apa de Iohannis, ca oricine mai incearca sa treaca canalul, sa ramina definitiv „innecat”.

 12. Anonim

  Acțiunile alea mizerabile , prin care mii de romani au fost puși in situația să fie imprăștiați cu lovituri de baston ale milițienilor francezi , italieni , germani , care au fost gazați cu lacrimogene ca niște infractori , pe care s-au pus tunurile cu apă pentru simpla vină că nu au reușit să voteze și-și cereau dreptul lor fundamental , astea au făcut ca romanii din țară să taxeze mizeria morală , plină de dispreț a lui Ponta la adresa romanilor din străinătate și să răstoarne toate calculele pe care și le-a făcut banda aia de golani politici care ranjeau triumfători alături de Tăriceanu , Vadim și senzaționalul Dedeu , care au vandut pielea ursului din pădure incă de acum două săptămani . Să vă fie de bine , aroganților . Dacă noi avem buba la cap , PSD are bubă in loc de cap .

 13. Anonim

  nastase cu patru case nu a fost bun si sarea lumea pe el,acum am votat un profesor cu 6 case,scuze* clase*si este ok,

 14. Anonim

  Victor Viorel Mitoman Ponta este doar un impostor.

 15. Anonim

  Din fericire pentru Romania, mitomanul galactic isi traieste ultimele clipe inainte de prabusirea si disparitia definitiva din politica. Chavistul nu a ajuns la Cotroceni, iar cadavrul PSD-ului, cel care va ramâne dupa aceste alegeri, il va arunca direct in tomberonul istoriei, acolo unde ii este locul. Mitomanul galactic nu va mai fi nimic.

 16. Anonim

  Pentru ca Corlatean.
  A enervat destula lume. Daca era cuminte si deschidea secții de vot, il ungeau pe Victor in seara trecuta.

Leave a Comment