Noaptea, la furat prin Zalău

Joi, 18 mai, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj un bărbat de 40 de ani şi o tânără de 22 de ani, ambii din municipiul Zalău şi un alt bărbat de 29 de ani, din comuna Dobrin, bănuiţi de comiterea infracțiunii de furt calificat. Aceștia au fost prinși în flagrant delict de polițiștii sălăjeni, în cursul nopţii de 17 spre 18 mai, în jurul orei 1, în timp ce furau deşeuri metalice de la o firmă din Zalău.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, iar în cursul acestei zile, îi vor prezenta pe cei trei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea dispunerii de măsuri legale.

Tot săptămâna aceasta, pe o stradă din Zalău, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat în flagrant trei persoane, din Zalău, bănuite că ar fi încercat să sustragă fier vechi din incinta unei societăți comerciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat, iar polițiștii sălăjeni continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

  • fotografie cu titlu ilustrativ

M. S.

2 Thoughts to “Noaptea, la furat prin Zalău”

  1. […] Joi, 18 mai, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj un bărbat de 40 de ani şi o tânără de 22 de ani, ambii din municipiul Zalău şi un alt bărbat de 29 de ani, din comuna Dobrin, bănuiţi de comiterea infracțiunii de furt calificat. Aceștia au fost prinși în flagrant delict de polițiștii sălăjeni, în cursul nopţii de 17 spre 18 mai, în jurul orei 1, în… Citeste mai mult […]

  2. […] Joi, 18 mai, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj un bărbat de 40 de ani şi o tânără de 22 de ani, ambii din municipiul Zalău şi un alt bărbat de 29 de ani, din comuna Dobrin, bănuiţi de comiterea infracțiunii de furt calificat. Aceștia au fost prinși în flagrant delict de polițiștii sălăjeni, în cursul nopţii de 17 spre 18 mai,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment