Muniţie neexplodată, găsită în pădurea Meseş

 

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Porolissum” Sălaj a fost solicitată, miercuri, 1 iulie, în jurul orei 14,30, pentru a asana un element de muniţie neexplodat găsit în pădurea Meseş, de către un lucrător silvic.
Pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind un proiectil de artilerie de calibru 100 de milimetri. Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii. „Recomandăm pe această cale cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora”, precizează reprezentanţii ISU Sălaj.

 

Alte articole

One Thought to “Muniţie neexplodată, găsită în pădurea Meseş”

  1. […] Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Porolissum” Sălaj a fost solicitată, miercuri, 1 iulie, în jurul orei 14,30, pentru a asana un element de muniţie neexplodat găsit în pădurea Meseş, de către un lucrător silvic. Pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind un proiectil de artilerie de calibru 100 de milimetri. Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii. “Recomandăm pe această cale cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau Sursă știre […]

Leave a Comment