Motocicliștii sălăjeni se pregătesc de MMC Biker’s Fest. Printre invitați, Mike Godoroja & Blue Spirit

Ediția 2022 a festivalului MMC Biker’s Fest va avea loc în ultimul weekend din luna august. Sunt programate demonstrații cu motoare, expoziții, o paradă, întreceri, dar și un concert, iar cap de afiș este Mike Godoroja & Blue Spirit.

Festivalul din acest an se află la ediția a XIV-a și se va desfășura în perioada 26-28 august, la ștrandul „Broscărie”, unitate situată în apropiere de orașul Șimleu Silvaniei. Organizatorii promit o serie de evenimente atractive, multă distracție și un concert alături de trupele: Mike Godoroja & Blue Spirit,  Moise, Remorse, Toxic Gods, Kazah,  Ash Band,  The Spicakers, Fallen Greek Dods și Crimson Haze. Parada motoarelor este programată sâmbătă, 27 august, la ora 12,30, iar concursurile tradiționale vor avea loc începând cu ora 14. Programul exact al festivalului va fi disponibil începând cu data de 19 august, anunță organizatorii.

Fotografie cu caracter ilustrativ

 

2 Thoughts to “Motocicliștii sălăjeni se pregătesc de MMC Biker’s Fest. Printre invitați, Mike Godoroja & Blue Spirit”

  1. […] Ediția 2022 a festivalului MMC Biker’s Fest va avea loc în ultimul weekend din luna august. Sunt programate demonstrații cu motoare, expoziții, o paradă, întreceri, dar și un concert, iar cap de afiș este Mike Godoroja & Blue Spirit. Festivalul din acest an se află la ediția a XIV-a și se va desfășura în perioada 26-28 august, la ștrandul „Broscărie”, unitate situată în apropiere de orașul Șimleu Silvaniei. Organizatorii promit o serie de evenimente atractive, multă distracție și un concert alături de trupele: Mike Godoroja & Blue Spirit,  Moise, Remorse,… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Mizerabil ! demonstratie de motoare…asa mai lispeste. Niste tampiti !

Leave a Comment