Motocicliștii sălăjeni, îndemnați să se alăture campaniei „Respect în trafic”

Meseș Moto Club, clubul motocicliștilor din Sălaj, se numără printre cluburile organizatoare ale marșului „Respect în trafic”, un eveniment care își propune promovarea respectului în trafic, a normelor rutiere în vigoare, totul din dorința de a preveni accidentele.

Marșul „Respect în trafic” a ajuns la ediția a XI-a și va începe în data de 7 mai. Timp de trei zile, motocicliștii vor străbate mai multe orașe din România. Marșul va porni din Satu Mare, motocicliștii urmând să treacă prin Oradea, Marghita, Tășnad, iar în ziua de 7 mai vor ajunge la Zalău, Baia Mare și Sighet. La marș vor participa motocicliști din România și Ungaria, traseul propus având o lungime de 1000 de kilometri. Motocicliștii sălăjeni sunt invitați să participe la campanie și să se alăture coloanei care va traversa Sălajul în data de 7 mai.

A. Lungu

One Thought to “Motocicliștii sălăjeni, îndemnați să se alăture campaniei „Respect în trafic””

  1. […] Meseș Moto Club, clubul motocicliștilor din Sălaj, se numără printre cluburile organizatoare ale marșului „Respect în trafic”, un eveniment care își propune promovarea respectului în trafic, a normelor rutiere în vigoare, totul din dorința de a preveni accidentele. Marșul „Respect în trafic” a ajuns la ediția a XI-a și va începe în data de 7 mai. Timp de trei zile, motocicliștii vor străbate mai multe orașe din România. Marșul va porni din Satu Mare, motocicliștii urmând să treacă prin Oradea, Marghita, Tășnad, iar în ziua de 7 mai vor ajunge…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment