Motociclist accidentat pe Meses

Motociclist accidentat pe MesesUn salajean de 34 ani, din localitatea Mesesenii de Jos, a suferit rani usoare dupa ce a fost implicat intr-un accident pe Meses. Potrivit unui comunicat de presa remis de IPJ Salaj, barbatul conducea imprudent o motocicleta intre Ciumarna si Zalau, fara a poseda permis de conducere valabil pentru categoria A, cand, intr-o curba periculoasa, semnalizata corespunzator, a pierdut controlul directiei. Motocicleta si conducatorul ei s-au izbit de barierele de siguranta de pe marginea drumului, barbatul accidentandu-se usor.

A sunat la 112 intrucat a uitat unde si-a lasat masina

Un cetatean din Zalau a mobilizat inutil echipe de politisti, saptamana trecuta, punandu-i sa caute autoturismul pe care credea ca i l-au furat persoane necunoscute din fata unui magazin din municipiu. Politistii sunati pe numarul 112 au declansat o actiune de cautare a autoturismului, acesta fiind gasit dupa aproximativ 5 minute parcat la 100 de metri de locul indicat de reclamant. De fapt, proprietarul uitase locul unde a parcat autoturismul, fapt pentru care a fost sanctionat contraventional conform Legii nr. 61/1991 republicata, cu amenda in valoare de 100 de lei, pentru alertarea fara temei a politiei.

Acest caz nu este singular, in repetate randuri, politia fiind nevoita sa intervina in astfel de situatii, ceea ce presupune risipirea fortelor umane si materiale, timp in care, alte persoane care au cu adevarat o urgenta sunt nevoite sa astepte. Pentru evitarea cazurilor de acest gen, recomandam conducatorilor auto ca in momentul parcarii autovehiculului sa-si stabileasca puncte de reper, atrag atentia reprezentantii IPJ Salaj.

Cercetat pentru furtul unui telefon mobil

Un zalauan este cercetat pentru comiterea infractiunii de furt, dupa ce a furat, saptamana trecuta, un telefon mobil din incinta unei institutii. Potrivit unui comunicat de presa remis de Inspectoratul de Jandarmi al Judetului Salaj, jandarmii sesizati de pagubas l-au identificat repede pe cel care acomis furtul. Telefonul mobil, in valoare de 800 de lei, a fost recuperat si returnat proprietarului.

Leave a Comment