Misterul autoturismului care a ars în Hereclean a fost elucidat: autorii distrugerii, prinși de Poliție

Suspiciunile în cazul autoturismului care a luat foc în dimineața zilei de 30 iulie, pe Ho stradă din hereclean, s-au adeverit. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat doi tineri suspectaţi că au furat şi incendiat ulterior autoturismul. Este vorba despre doi minori de 15, respectiv 16 ani, din Derşida. După ce, în toiul nopții, cei doi au furat mașina din faţa casei unui localnic din Lompirt, au condus-o pe drumul public și au abanonat-o într-o parcare din localitatea Hereclean, unde i-au dat foc, pentru a-şi acoperi urmele. Autovehiculul a ars în întregime, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 5.000 lei. Poliţiştii continuă cercetările, cei doi tineri urmând a fi traşi la răspundere penală pentru furt, distrugere prin incendiere, dar şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. 

Alte articole

One Thought to “Misterul autoturismului care a ars în Hereclean a fost elucidat: autorii distrugerii, prinși de Poliție”

  1. Eugen Mircea

    Acesti tineri au mai comis furturi dar tovarasi procurori sau judecatori au decis sa-i cerceteze probabil sub control juduciar pentru ca nu prezinta pericol.Si asta stiti de ce?Pentru ca nu au comis abuz in serviciu sau alte fapte care sa prezinte interes pentru massmedia.

Leave a Comment