Miristini arse la Pericei si Panic

Miristini arse la Pericei si PanicLa doua interventii au fost solicitati sa intervina saptamana trecuta, vineri, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Porolissum al judetului Salaj, pentru stingerea incendiilor izbucnite la vegetatia uscata. La prima interventie, in jurul orei 16, s-au deplasat pompierii din cadrul Sectiei din Simleu Silvaniei, pentru a stinge incendiul izbucnit la vegetatia uscata de pe un teren de langa localitatea Sici, din comuna Pericei, declansat de catre o persoana neidentificata. Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant al ISU Salaj, ne-a declarat ca pana la interventia pompierilor a ars vegetatia uscata pe o suprafata de aproximativ 3,5 hectare. La ora 19:51, au fost solicitati sa intervina pompierii Detasamentului din Zalau, pentru a stinge incendiul izbucnit, la vegetatia uscata de pe un teren viran din localitatea Panic. A ars vegetatia uscata pe o suprafata de aproximativ doua hectare.

Incendiu in municipiu, stins la timp de pompieri

Interventia prompta a pompierilor din cadrul Detasamentului din Zalau a dus la salvarea, in data de 2 august, a bunurilor din apartamentul lui Florin B., de pe strada Sfanta Vineri, din municipiu. Se pare ca proprietarul imobilului a uitat pe aragaz o cratita cu mancare, aceasta luand foc. Din fericire, incendiul a fost stins la timp, astfel incat sa nu se propage in incapere.

In data de 1 august, in jurul orei 19, pompierii din Cehu Silvaniei au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit la una dintre anexele gospodariei lui Nicolae S., din localitatea Ulciug. Dupa cum ne-a declarat Lucian Jacodi, cauza probabila de incendiu a fost un scurtcircuit electric. Au ars 150 de mp de acoperis din tigla, circa 4.000 de kg de plante furajere si aproximativ 2.000 de kg de cereale.

Leave a Comment