Ministrul Dezvoltării, în vizită la Camăr

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost prezent în cursul acestei săptămâni în județul Sălaj, într-o scurtă vizită de lucru. Alături de reprezentantul guvernului în teritoriu, prefectul Sălajului Dari Toma, deputatul Seres Denes, senatorul Kovacs Irina și reprezentanți ai autorităților locale, ministrul Cseke a vizitat o serie de obiective de investiții din județ, finanțate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Printre acestea s-a numărat o grădiniță nouă care se va construi în comuna Camăr, utlilă pentru patru grupe de copii, cu sală de mese, bucătărie și spălătorie, spații pentru educatori și spații administrative și de depozitare. Grădinița va avea un cabinet medical, o sală mare pentru festivități și un spațiu de joacă în aer liber de peste 100 mp.

Valoarea acestui proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării este de 1,5 milioane de lei. Un alt proiect, cu o finanțare în valoare de 29,4 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării, vizează reabilitarea drumului județean dintre localitățile sălăjene Carastelec și Măieriște, pe o porțiune de 16,5 kilometri. Lucrările vor fi finalizate până la începutului anului 2023.

Leave a Comment