Ministrul Apărării Naţionale participă la ceremonia de resfinţire a „Crucii comemorative a Eroilor români din Primul Război Mondial”

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă participă azi la ceremonia militară şi religioasă de Resfinţire a Crucii comemorative a Eroilor români din Primul Război Mondial, de pe platoul din apropierea Vârfului Caraiman, informează news.ro.

„Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, va participa luni, 30 noiembrie, începând cu ora 12.00, la ceremonia militară şi religioasă de Resfinţire a Crucii comemorative a Eroilor români din Primul Război Mondial, de pe platoul din apropierea Vârfului Caraiman din Munţii Bucegi”, transmite MApN.

Evenimentul, organizat de Ministerul Apărării Naţionale de Ziua Sfântului Andrei, ocrotitorul României, se înscrie în contextul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a MApN.

De asemenea, la activitate, care va fi organizată cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, vor participa militari din toate unităţile de vânători de munte ale Armatei României, care vor purta steagurile de identificare ale acestora.

(C) www.bursa.ro

Leave a Comment