Militarii din Șimleu, locul II la concursul aplicativ-militar de iarnă

Regimentul 69 Artilerie Mixtă ”Silvania” a obținut  locul al II-lea la etapa pe Divizia 4 Infanterie “Gemina” a concursului aplicativ-militar de iarnă pentru unități de instrucție, proba patrulă.

Concursul s-a desfășurat în cursul săptămânii trecute în poligonul de tragere Floreni și dealul Runc (granița dintre județele Bacău și Neamț). Acesta a constat în deplasarea pe schiuri pe un teren accidentat, cu distanța de 12-15 km, pe parcursul căreia militarii au executat trageri cu armamentul din dotare, aruncarea grenadelor de mână de exercițiu și deplasarea cu masca contra gazelor într-un teren contaminat chimic.

Astfel, mai multe loturi, care au reunit cei mai buni militari din unitățile subordonate diviziei, s-au aliniat la start. În urma probei de patrulă, Lotul Brigăzii 61 Vânători de Munte “General Virgil Bădulescu” a obținut cel mai mare punctaj, respectiv locul I la această probă, fiind urmat de: lotul format din Regimentul 69 Artilerie Mixtă “Silvania”, Regimentul 50 Rachete Antiaeriene “Andrei Mureșianu” și Baza 4 Logistică “Transilvania”  – locul II, respectiv lotul Regimentului 317 ISR “Vlădeasa” – locul III.

One Thought to “Militarii din Șimleu, locul II la concursul aplicativ-militar de iarnă”

  1. Dorin

    Felicitari, militari salajeni!

Leave a Comment