Medic din Hida găsit cu gâtul tăiat

Moarte suspectă în Hida. Marţi, la ora 11,22, Poliția a fost sesizată de personalul medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj despre faptul că un bărbat de 42 ani, din Hida, este în stare de inconştienţă în locuința sa și prezintă plăgi produse prin tăiere în zona gâtului.
Ambulanţa zălăuană a intervenit în timp scurt după sesizare însă persoana era deja decedată în momentul sosirii medicilor la faţa locului.
Ajunse la faţa locului, cadrele medicale au descoperit în baie trupul inert al bărbatului, care prezent o plagă de peste cinci centimetri în zona gâtului. „Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare şi l-au intubat, însă, fără succes, fiind declarat decesul”, ne-a declarat Liviu Balint, managerul SJA Sălaj.
Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că persoana decedată era medic veterinar în comună. În acest caz, s-a întocmit dosar penal de moarte suspectă. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la moartea violentă a medicului.

Alte articole

One Thought to “Medic din Hida găsit cu gâtul tăiat”

  1. COP

    Fereasca Dumnezeu!!!! Nu prea pare a fi sinucidere…cum scriu altii. vad ca voi ati fost mai rezervati si mai profi in redactarea stirii

Leave a Comment